Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-11   -   Pressemeddelelse

EKKO "Any Given Sunday" Release den 23. Maj

Frithjof Toksvig var guitarist i det legendariske støjpopband The Poets, guitarist og komponist i Colorscope og komponist med mere i den kritikerroste electronicatrio Deepfried Toguma. Siden har Frithjof Toksvigs originale sans for lydeksperimenter og komposition kunne opleves på en lang række projekter med interessante navne som Swan Lee, Mikael Simpson, Mike Sheridan, Luksus og konstellationen Vi Sidder Bare Her med Jørgen Leth.

Desuden har Frithjof Toksvig udviklet sig til en af Danmarks mest benyttede filmkomponister og stået bag soundtracks til en lang række spille/dokumentar film og tv serier, bl.a. Pizza King, Nordkraft, Mirakel & Fighter og den aktuelle film Rosa Morena.

I 2007 berigede han så verden med sin første Ekko plade "I Know I Am Human" der nok specielt er kendt for det fantastiske track "Rehearsal" som siden er brugt i utallige sammenhæng på film, TV, teater. Trentemøller har faktisk netop også medtaget nummeret på hans album i compilerings serien Late Night Tales.

Albummet var samtidig Toksvigs smukke forsøg på at blande electronica med klassiske musikinstrumenter.

Nu er han så klar med album nummer 2 "Any Given Sunday" som fortsætter hvor 1'eren slap. Dog er "Any Given Sunday" mere varm og homogen i sit udtryk.

Frithjof siger selv, at han har forsøgt at lave det perfekte soundtrack til søndage - et slags musikalsk narrativ uden ord hvor reallyde møder klassiske instrumenter som klaver og cello.

Relevant information

http://www.alarmmusic.dk


Pressekontakt


Firma

A:larm music
Enghavevej 40, 4 sal
1674 København V, Danmark

  99 340 700
  26 88 17 28

http://www.alarmmusic.dk

Modtag nyheder fra A:larm music på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire