Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/11-12   -   Pressemeddelelse

Digitalbureauerne vokser og øger beskæftigelsen

En netop gennemført analyse blandt medlemmerne af ADDA (Association for Danish Digital Agencies) viser at de digitale bureauer opruster og øger beskæftigelsen. Sammenlignet med samme periode sidste år har næsten to ud af tre bureauer øget antallet af medarbejdere. Blandt hvert fjerde bureau har medarbejdervæksten endda været mere end 10 pct. 17 pct har haft uændret beskæftigelse, mens kun hvert fjerde bureau har skåret i antallet af medarbejdere. Prognosen for 4. kvartal tyder på fortsat vækst i beskæftigelsen.

Årsagen til at bureauerne skal primært findes i et øget aktivitetsniveau, idet 66 pct har øget omsætningen i perioden. Hvert fjerde bureau har haft en faldende omsætning og 9 pct forventer ikke nævneværdige ændringer i 3. kvartal.

ADDAs formand Søren Pommer bekræfter udviklingen blandt ADDA-bureauerne. "Vi ser en stigende efterspørgsel på integrerede digitale kommunikationsløsninger. Og det afspejler sig helt tydeligt i tallene fra ADDA Barometeret. Og der er ikke noget, der tyder på at tendensen er aftagende", siger direktør Søren Pommer.
Heller ikke hos Dansk Annoncørforenings direktør Otto B Christiansen er man overrasket over udviklingen. "Vores medlemmer efterspørger holdbare og gennemtænkte digitale løsninger - og kravene til de digitale løsninger bliver større og større og derfor er det naturligt at gå til et digitalbureau" siger Otto B Christiansen.

Nye, endnu ikke offentliggjorte tal fra årets Trendsanalyse, ser ud til at bekræfte at flere og flere annoncører søger digitale strategiske løsninger og at en meget stor del flytter budgetter over på en lang række digitale kommunikationsplatforme.

Relevant information

http://adda.nu


Pressekontakt


Firma

ADDA - Association of Danish Digital Agencies
Nordre Fasanvej 113
2000 Frederiksberg, Danmark

  27120782
  27120782

http://adda.nu

Modtag nyheder fra ADDA - Association of Danish Digital Agencies på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire