Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/11-15   -   Pressemeddelelse

Provinsen: Døde trinbræt-byer eller udviklingsmekka?

Alle taler om provinsen. Men de færreste siger noget konkret om provinsens tilstand og fremtidsperspektiver. Arkitektforeningen og KADK (Arkitektskolen i København) inviterer fredag den 27/11 kl. 13-17 til symposium med debat om den danske provins, hvor forskere, studerende og politikere vil diskutere provinsens tilstand og udviklingspotentialer anno 2015.

Tre forskere fra KADK har for nylig taget fat om provinsproblematikken i studieprogrammer ud fra lokaliteter omkring Tønder (Kirsten Marie Raahauge), Rødby (Deane Simpson) og landsbyen Høve ved Slagelse (Morten Birk Jørgensen). Hør, hvad de tre forskere er nået frem til sammen med deres studerende.

Partiernes ordførere Jan Johansen (S), Britt Bager (V), Nikolaj Amstrup (ALT), Mette Hjermind Dencker (DF), Henrik Dahl (LA) og Henning Hyllested (EL) er inviteret for at give et bud på, hvordan provinsens brydninger skal håndteres, hvis vi ønsker områderne som et fremadrettet aktiv for bosætning og for samfundet i sin helhed. Men hvad er de politiske ambitioner på Christiansborg?

Tid og sted:
Auditorium 2 på Arkitektskolen i København d. 27/11 kl. 13-17.

Pressen er velkommen.


Relevant information

Besøg arrangementets facebookside
https://www.facebook.com/events/417085275151702/


Pressekontakt


Firma

Akademisk Arkitektforening
Åbenrå 34
1124 København K, Danmark

  +45 30 85 90 00
  +45 20 82 00 78

http://www.arkitektforeningen.dk

Modtag nyheder fra Akademisk Arkitektforening på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire