Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/02-11   -   Pressemeddelelse

Alcatel-Lucent leverer næste genereation af dialog med kunderne gennem sociale netværk

Innovativ løsning udnytter eksisterende investeringer ved at administrere dialog gennem sociale medier til den bedste ressource baseret på indhold og forretningsværdi

Alcatel-Lucent har lanceret en løsning, der dynamisk overvåger, analyserer og involverer kunder gennem sociale medier og traditionelle kanaler og dermed giver overblik over kundernes engagement og tendenser.

Genesis Social Engagement-løsningen er et led i Alcatel-Lucent's strategi for sociale medier, der blev annonceret i august 2010. Løsningen automatiserer processen med at overvåge kommunikation med kunderne gennem sociale netværk som Facebook og Twitter. Løsningen analyserer indholdet og afgør, om det kræver handling, og prioriterer det ud fra kundeindflydelse og virksomhedens servicepolitik. Derefter bliver henvendelsen dirigeret til den rette kundeserviceagent, ekspert eller back-office-medarbejder.

I takt med at sociale netværk bliver en mere anvendt og betydningsfuld kundekanal, kan virksomheder drage nytte af muligheden for at kombinere eksisterende investeringer i it og kundeservice med dialog gennem sociale netværk. Det kan ske på en enkelt platform, der konstant distribuerer på tværs af alle kontaktpunkter. Det giver kunderne mulighed for at benytte en hvilken som helst kanal, de ønsker, for at få fat på kundeservice eller en afdeling som marketing eller kommunikation. Løsningen rummer også applikationer til at analysere og rapportere, så det er muligt at agere proaktivt for at forbedre kundeservicen og styre dialogen med kunderne gennem sociale netværk baseret på de seneste tendenser inden for engagement.

"Toget er kørt. Organisationer er nødt til at have en strategi for dialog gennem sociale netværk, som stemmer overens med deres forretningsmål, matcher deres organisationskultur og leverer det rette niveau af teknisk støtte," siger Ray Wang, chefanalytiker og direktør hos Constellation Research Group. "Ikke alle organisationer kan og vil benytte sociale netværk. Men de organisationer, der lykkes med det, forbedrer deres konkurrenceevne markant med en forretningsmodel, der holder i 2011 og fremover."

Yderligere informationer om Genesis Social Engagement-løsningen på: www.genesyslab.com

Yderligere oplysninger:
Peter Fink, administrerende direktør for Alcatel-Lucent i Danmark
mobil: +45 40 56 88 10

Tore Evensen, chef for marketing og kommunikation i Norden og Baltikum
tlf. +47 671 88 581

Om Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent (Euronext Paris og NYSE:ALU) er den betroede partner for serviceudbydere, virksomheder, strategiske brancher som forsvar, energi, sundhed og transport samt offentlige virksomheder verden over. Alcatel-Lucent tilbyder løsninger, der leverer services inden for tale-, data- og videokommunikation til slutbrugere. Koncernen er førende inden for faste, mobile og konvergente bredbåndsnet, IP-teknologier, applikationer og tjenester, og udnytter den enestående tekniske og videnskabelige ekspertise i Bell Labs, som er blandt de største innovationskraftcentre i kommunikationsindustrien. Alcatel-Lucent er en lokal partner med en global rækkevidde i kraft af virksomheder i mere end 130 lande. Desuden har koncernen den mest erfarne globale serviceorganisation i branchen. Alcatel-Lucent havde i 2009 en omsætning på 15,2 milliarder euro og er registreret i Frankrig med hovedkontor i Paris.

For yderligere information, besøg Alcatel-Lucent på Internet: http://www.alcatel-lucent.dk, læs de seneste kommentarer på Alcatel-Lucent's blog http://www.alcatel-lucent.com/blog og følg os på Twitter: http://twitter.com/Alcatel_Lucent.

Relevant information

http://www.genesyslab.com


Pressekontakt


Firma

Alcatel-Lucent Denmark
Islands Brygge 43
K-2300 København S, Danmark

  +47 671 88 581

http://www.alcatel-lucent.dk

Modtag nyheder fra Alcatel-Lucent Denmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire