Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/06-11   -   Pressemeddelelse

Besøg af HKH Prinsgemalen hos Altuglas International i Brønderslev

Altuglas International, et datterselskab af Arkema Group, bød HKH Prinsgemalen velkommen på sin akrylpladefabrik i Brønderslev den 24. maj.

Besøget var en del af Brønderslevs jubilæumsfestlighederne og er et af en række besøg på virksomheder i byen.

Efter en introduktion af virksomhed Altuglas International, benyttede HKH Prinsgemalen 45 minutter til at besøge produktionsfaciliteterne, ledsaget af Christophe de Saint Louvent, Præsident for Altuglas International, og Björn Eiriksson, direktør for Brønderslev fabrikken.

"Det har været en stor ære for Altuglas International at få besøg af den danske Prinsgemal og vise ham PMMA forretningen," siger Christophe de Saint Louvent, Præsident for Altuglas International.

Mere om PMMA plader:
Almindeligt kendt som "akrylglas", polymethylmethacrylat polymer og har fremragende optiske egenskaber, endnu bedre end glas. Disse egenskaber har gjort det til det foretrukne materiale til dem, der arbejder inden for mange sektorer, fra bilindustrien til byggeindustrien.

Mere om Altuglas International, et datterselskab af ARKEMA Group::
Altuglas International, verdens førende inden for PMMA, er stærkt involveret i den tekniske plastsektor - fra MMA monomer til PMMA akrylglas. Altuglas International udvikler og producerer innovative produkter, der passer til behovene hos virksomhedens kunder verden over. Altuglas har 1.300 meget engagerede medarbejdere i de tre sektorer (MMA, PMMA plader og granulat). For flere detaljer, besøg www.altuglasint.com

Relevant information

http://www.altuglasint.com


Pressekontakt


Firma

Altuglas International
Industrivej 16
9700 Brønderslev, Danmark

  33178662321

http://www.altuglasint.com

Modtag nyheder fra Altuglas International på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire