Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/01-11   -   Pressemeddelelse

Ascot Hotel i København udvider efter finanskrisen

Ascot Hotel i København har vendt finanskrise til fremgang, og udvider som et af de første historiske hoteller i København med nye værelser. Det er et af de første lyspunkter for hotelbranchen i København efter finanskrisen, og det værste er nu overstået og troen på fremtiden er genfundet.

Finanskrisen ramte hotelbranchen hårdt, og Ascot Hotel midt i København var ingen undtagelse. I de magre år var det de trofaste kunder, der bragte hotellet igennem krisen. Idag tør hotellet kigge lyst på fremtiden, og udvider med 15 nye værelser.

I følge Ascot Hotels direktør David Olsen har hotellet draget fordel af hotellets centrale placering midt i hjertet af København tæt på Rådhuspladsen:

"Der er ingen tvivl om, at vores placering midt i Københavns centrum har fastholdt vores kunder gennem finanskrisen, og vi hurtigt mærker de første tegn på lysere tider med flere gæster."

Ascot Hotel udvider antallet af værelser med ca. 10%, og efter år med nedgang er en udvidelse 15 værelser fra 175 til 190 værelser udtryk for en stærk positiv tro på fremtiden.

"Vi kan mærke at ikke kun forretningsrejsende er i fremgang, men også at vores private gæster vender tilbage. Vi ligger jo op ad Tivoli og Wallmans, og almindelige familier, som vil have en oplevelsesweekend, vender tilbage." fortsætter David Olsen, Hotel director

Hotelbranchen har ellers været hårdt ramt af finanskrisen. Senest i 2009 havde hotelbranchen fortsat et stort samlet underskud på 312 mio DKK, og mærker en to-cifret nedgang i omsætningen pr. hotelværelse. I 2011 vurderer Dansk Brancheanalyse i deres rapport fra 2010, at 73 hotelselskaber ud til at være konkurstruet ud af 267, hvilket er minimum hver fjerde hotelselskab.

Hotelbranchen er derfor fortsat hårdt ramt af finanskrisen, men har nogle få lyspunkter. Ascot Hotel i centrum af København nyder godt af det spæde opsving af København, hvor stigninger i bl.a. huspriserne er småt stigende igen.

Ascot Hotel nyder godt af Københavns fremgang, og forventer flere hotelgæster i de kommende år. Ligeledes betyder den stærke svenske krone, at flere svenskere nyder deres ferie i København, og gerne vil bo centralt og tæt på Tivoli.

Før finanskrisen ombyggede Ascot Hotel også, og blev godkendt som et moderne 4 stjernet hotel med konferencefaciliteter, fitness, solarium og 3 kvalitetsrestauranter. Nu efter finanskrisen fortsætter Ascot Hotel forbedringerne og vil styrke sin position som 4 stjernet kvalitetshotel midt i Københavns centrum.

Historisk er Ascot Hotel den gamle badeanstalt København, og holder fast i traditionerne med wellness og fitness ophold til travle forretningsfolk og forældre, som trænger til afslapning og luksus.

Efter finanskrisens hårde år er der de første tegn på normalisering for hotelbranchen. Ascot Hotel er med sin beliggenhed midt i København et af de få lyspunkter, og tør igen investere i øget omsætning.


Brancheinformation:

Brancheanalyse af økonomien i Danmarks 267 største hotelselskaber:
http://www.danskbrancheanalyse.dk/default.asp?pid=91

###

Om Ascot

Ascot Hotel er et klassisk 4-stjernet hotel, beliggende i hjertet af København, tæt på Tivoli og Rådhuspladsen. Hotellet er bygget op i og omkring en af Københavns gamle, elegante Badeanstalter. Den smukke indretning og arkitektur er med til at give stedet en helt særlig atmosfære. Ascot Hotel råder over 175 værelser og hotellejligheder og er igennem de senere år blevet flot restaureret med respekt for de mange smukke detaljer og fremstår i dag som et indbydende tilbud med alle moderne faciliteter. Bl.a. Spa & Fitness, Møde & konference faciliteter op til 90 personer, parkering i egne gårde, 3 restauranter tilknyttet hotellet, roomservice og meget mere.

Hotellet ejes og drives af samme familie som grundlagde det for mange år siden. Med vægt på atmosfære, imødekommenhed, fleksibilitet, service og kvalitet. Hvad enten du ønsker at bo hos os for en kortere eller længere periode, privat eller via arbejde, vil vi glæde os til at byde dig velkommen på Ascot Hotel.

Relevant information

http://www.ascot-hotel.dk


Pressekontakt


Firma

Ascot Hotel
Studiestræde 61
1554 København V, Danmark

  +45 3312 6000

http://ascot-hotel.dk

Modtag nyheder fra Ascot Hotel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire