Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/07-13   -   Pressemeddelelse

Europæiske ERVs overraskende bureauvalg

Flere af bureaubranchens kæmper blev inviteret til at byde ind på opgaven, da Europæiske ERV (tidligere »Europæiske Rejseforsikring«) sendte sit nye, danske website i udbud, men valget faldt overraskende i en helt anden retning:

Det blev nemlig de fremstormende digitale forretningskonsulenter fra Atcore i parløb med Ebita, der blev tildelt opgaven at udtænke, restrukturere, -designe og konvertere hele det gamle europaeiske.dk-univers til at sejle i symbiose med ERV Groups dugfriske nye brandingpalette og funktionsstandarder på www.erv.dk - et udtryk der på sigt skal præge alle koncernens websites globalt.

Fremfor at bero på en traditionel turnkey-model, hvor samarbejdet mellem bureau og kunde slutter med overdragelse af sitet, byggede makkerparret Atcore/Ebita en fase 2 ind i løsningen, der efter endt opsætning skulle sikre en løbende overdragelse:

»Denne fase 2 lægger vægt på, at et redesign er en del af en løbende konverterings- og optimeringsprocess, og at vi ikke bare slipper kunden, når siden går live, men sammen arbejder imod en øget effekt og højere konverteringsrate på baggrund af grundig analyse og indsigt i digital forretningsførelse«, udtaler Sebastian Gullak, CEO hos Atcore.

»Dette var man de eneste, der bød ind med, og det var faktisk den overvejende årsag til, at Europæiske ERV valgte Atcore/Ebita-løsningen«, lyder det i supplement fra Mark Bartram, Supervisor for Marketing & Kommunikation hos Europæiske ERV, der udtrykker sin store begejstring ved resultatet, der pr. 3. juli kan ses på www.erv.dk

Også hos Ebita er der stor tilfredshed at spore med både valget og udfaldet:

»Det viser, at det ikke altid er en fordel at være størst, men at specialisterne, med rette, vinder terræn i deres respektive felt«, udtaler Morten Jørgensen, COO i Ebita.

Relevant information

http://www.atcore.dk


Pressekontakt


Firma

Atcore ApS
Århusgade 88, 3. sal
2100 København Ø, Danmark

  +45 60 60 44 44
  +45 30 70 74 64

http://atcore.dk

Modtag nyheder fra Atcore ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire