Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/07-12   -   Pressemeddelelse

Microsoft kårer Atea til årets danske partner

Atea blev hyldet som årets danske Microsoft Partner på den internationale partnerkonference i Canada i sidste uge.

For to måneder siden indtog Atea førstepladsen som den største Microsoft "Large Account Reseller" i Vesteuropa og den niendestørste på verdensplan. Nu hyldes den danske it-infrastrukturleverandør igen. Denne gang på Microsofts internationale partnerkonference i Toronto, Canada, hvor Atea i sidste uge modtog prisen som årets danske partner.

"Prisen gives til de partnere, der i det forgangne år har gjort en stor indsats for at fremme ekstraordinære og innovative it-løsninger baseret på Microsoft nyeste teknologi. Atea har øget investeringer og fokus på Microsoft-løsninger, hvilket har resulteret i hele otte guld certificeringer, herunder en mastergrad. Den øgede kompetence har Atea brugt til at skabe merværdi for sine kunder, og Atea leverer således produkter og services, der er på forkant med udviklingen. Derfor er prisen som årets danske partner velfortjent," siger Erik Kaae, salgsdirektør i Microsoft.

Atea modtog prisen foran Microsoft-partnere fra hele verden på scenen i den canadiske millionby. Og hos it-infrastrukturleverandøren er man beæret og glad for udnævnelsen.

"Microsoft er uden sammenligning en af vores største samarbejdspartnere, og rigtig mange af vores løsninger er baseret på Microsofts teknologier. Sammen med Microsoft arbejder vi kontinuerligt på at have de rette kompetencer og løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Derfor er vi selvfølgelig meget stolte over at modtage prisen," siger administrerende direktør Lars Johansson, Atea.

I alt har mere end 3.000 Microsoft-partnere deltaget i konkurrencen om de prestigefyldte priser i otte hovedkategorier; "Emerging Technologies and Innovation Awards", "Microsoft Partner Network Competency Awards", "Sales Excellence Awards", "Citizenship Awards", "Services and Support Awards", "Vertical, Industry and Systems Awards" og "Microsoft Country Awards".


Om Atea
Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger Atea næsten 1.500 medarbejdere og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. Som en del af Atea-koncernen er vi repræsenteret i hele Norden og Baltikum. Atea-koncernen er noteret på Oslo Børs. Se mere på www.atea.dk.

Relevant information

http://www.atea.dk


Pressekontakt


Firma

Atea A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup , Danmark

  7025 2550

http://www.atea.dk

Modtag nyheder fra Atea A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire