Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/05-13   -   Pressemeddelelse

Atea indgår to store software-aftaler

Atea har vundet to væsentlige miniudbud på software-aftaler, hvor 8 universiteter og 29 kommuner fremover får leveret Microsoft-software gennem Atea.

Ballerup, den 8. maj 2013 - Atea har indgået to store Microsoft software-aftaler. Den ene aftale er en Campus-aftale, hvor i alt otte universiteter og flere forskningsinstitutter kan købe ind på aftalen. Den anden aftale er indgået med Forenede Kommuner (FK), som består af 29 danske kommuner.

"Udover en meget fordelagtig pris vil Atea fremover kunne give en bedre og mere helstøbt rådgivning til de 29 kommuner i FK og universiteterne på aftalen, fordi vi allerede i dag rådgiver flere af organisationerne på andre områder og på den måde kan sammentænke løsningerne.
Det glæder vi os til," siger direktør Martin Trolle, Atea A/S.

Kommunerne og universiteterne får også en bedre udnyttelse af deres softwarelicenser, fordi Atea blandt andet har mulighed for at tilbyde udnyttelse af Software Assurance Benefits som workshopdage, uddannelse og konsulentrådgivning i relation til software-aftalerne.

"Atea leverer mere end 'blot' software, og derfor vil kommunerne og universiteterne på sigt have mulighed for at opnå en synergi på tværs af deres it-ydelser. Det giver en række
væsentlige fordele at kunne samle ydelserne i ét hus i stedet for mange," siger direktør Martin Trolle, Atea A/S.

I de 29 kommuner skal Microsoft-licenserne blandt andet anvendes i kommunernes administrative funktioner. Hos universiteterne på Campus-aftalen skal software-licenserne anvendes bredt på tværs af institutter og administrative funktioner. Potentielt er der tale om software-licenser til cirka 29.200 ansatte og cirka 148.800 studerende gennem campus-aftalen.

De 29 kommuner på Forenede Kommuner-aftalen
Albertslund, Bornholm, Brøndby, Fredensborg, Frederikshavn, Frederikssund, Gladsaxe, Greve, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Holbæk, Hvidovre, Høje Taastrup, Jammerbugt, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Lyngby-Taarbæk, Ringsted, Rødovre, Slagelse, Solrød, Sorø, Syddjurs, Vallensbæk, Varde og Vejen.

Universiteter på Campus-aftalen
Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Roskilde Universitet, Københavns Universitet, DTU og Copenhagen Business School. IT University of Copenhagen og sektorforskningsinstitutioner har derudover også mulighed for at købe ind på aftalen.

Yderligere oplysninger
Direktør Martin Trolle, Atea A/S
Mobil. 30 78 00 11
E-mail. martin.trolle@atea.dk

Om Atea
Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger Atea næsten 1.500 medarbejdere og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. Som en del af Atea-koncernen er vi repræsenteret i hele Norden og Baltikum.
Atea-koncernen er noteret på Oslo Børs. Se mere på www.atea.dk.

Relevant information

http://www.atea.dk


Pressekontakt


Firma

Atea A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup , Danmark

  7025 2550

http://www.atea.dk

Modtag nyheder fra Atea A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire