Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/04-11   -   Pressemeddelelse

Verdens største havnefest i Hamborg

Når Hamborg kalder til havnefest den første weekend i maj, er det ikke blot en lille byfest med tombola og skydetelt. Næ, den gamle hansestad lægger havn til intet mindre end verdens største havnefest, og når de tre festlige dage med aktiviteter til vands, til land og i luften er vel overståede, vil mere end en million mennesker have deltaget i festlighederne.

I år der det 822 år siden, den første havn blev anlagt ved floden Elben 110 kilometer fra dens udløb i Nordsøen. Med tiden voksede havnen sig større og større, og byen Hamborg opstod som en af Europas vigtigste handelsbyer. I dag bor der cirka 1,8 millioner indbyggere i byen, som er Tysklands næststørste, og dermed er grundlaget for den enorme havnefest på plads. Festen åbner den 6. maj, og første punkt på det omfangsrige program er den store velkomstparade gennem havnen med alt fra gamle sejlskibe til store yachter. Langs kajen er flere end 500 boder stillet op, og i alle tre dage er der underholdning med musik, dans og optræden på de utallige scener.

- Vi kan kun anbefale alle at opleve den enorme fest, byen Hamborg holder i anlednings af havnens fødselsdag. Ingen kan undgå at blive imponeret af havnefesten, der er for hele familien, ung som gammel. Steigenberger har hele to hoteller med tilknytning til Hamborg, et i centrum og et nord for byen i grønne omgivelser, begge perfekte til et ophold i den gamle hansestad - også når der ikke er havnefest, siger Karin Gert Nielsen, Managing Director, Scandinavia & Finland for
Steigenberger Hotel Group.

Steigenberger Hotel Hamburg er let genkendelig med sin elegante røde murstensfacade ned til Alsterkanalen i centrum af Hamborg. Det populære førsteklasses hotel har 221 værelser og 12 suiter samt gourmetrestaurant, bistro, pianobar, spa, fitness, tagterrasse med udsigt over hele byen og konferencefaciliteter. Der er trådløst internet på hele hotellet.

Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg er luksus i idylliske og landlige omgivelser lige nord for Hamborg. Med sin beliggenhed i Alsteral naturreservat er Hotel Treudelberg oplagt for gæster, der søger afslapning ikke langt fra storbyens muligheder. Der er 225 komfortable værelser og suiter samt fri adgang til hotellets Country Club med pool, fitness og sauna. Hotellet har naturligvis også restauranter og bar samt spa og konferencefaciliteter, og så har de egen 27-hullers
mesterskabsgolfbane, som regnes for en af Nordtysklands mest udfordrende. Der er 30 minutters kørsel til centrum af Hamborg og 15 minutter til Hamborg lufthavn.

www.steigenberger.com
www.atlanticlink.net

Relevant information

http://www.steigenberger.com


Pressekontakt


Firma

Atlantic Link
Vesterbrogade 26, 3.
1620 København V, Danmark

  +45 51 42 86 36
  +45 51 42 86 36

http://www.atlanticlink.net

Modtag nyheder fra Atlantic Link på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire