Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/07-13   -   Pressemeddelelse

Efter regn kommer sol

Under det slogan har departementet Les Hautes-Pyrénées sat alle sejl til for at fortælle, at de er klar til at modtage turisterne efter oversvømmelserne sidst i juni i år.

Selv om himlen forsøgte at falde ned over hovedet på Pic du Midi, Cirque de Gavarnie, Col du Tourmalet, Cauterets, Pont d'Espagne, byen Lourdes og dens helligdomme, søer, dale og landsbyer... står alle disse vidundere, som Hautes-Pyrenees har eksklusivitet på, stadig.

Stillet over for usædvanlige vejrforhold, har solidaritet, reaktivitet og energi vist sig nyttig: turistfagfolk, indbyggere, landmænd, folkevalgte, kommunalt ansatte, byggefirmaer ...

Nu er alt klar til en uforglemmelig sommer.

Se de mange tilbud på www.tourisme-hautes-pyrenees.com

En måned efter de ekstreme oversvømmelser er vejen til Col du Tourmalet genåbnet for publikum (dog med enkelte begrænsninger), landsbyen Bar èges der var isoleret i en måned er også klar til at modtage turister. De thermalske bade- og spacentre (de højest beliggende i Europa) er alle åbne bortset fra Bar èges CIELéO, der genåbner den 29. juli.

Fortsat god sommer.


Relevant information

http://www.rendezvousenfrance.com


Pressekontakt


Firma

Atout France / Frankrigs Turistråd
Bredgade 20 A, baghuset 3. sal
1260 København K, Danmark

  +45 33 43 33 22

http://sca.france.fr/

Modtag nyheder fra Atout France på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire