Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/12-08   -   Pressemeddelelse

Trådløse gaver under juletræet

Nu hvor julen nærmer sig, kan Sitecom præsentere fire ultimative julegaver, som med garanti vil gøre lykke under træet hos alle, der sætter pris på avanceret teknik. Sitecom kan tilbyde WL-308 Wireless Gigabit Gaming Router 300N XR, WL-575 Wireless Router 300N + USB Adapter, WL-306 Wireless Gigabit Router 300N-XR og WL-060 Wireless Audio Transmitter: Julegaver, der med sikkerhed vil vække begejstring hos modtageren. "Vores målsætning for varemærket Sitecom er klar: At forvandle tekniske produkter og nye teknologier til simple og brugervenlige produkter, der giver brugeren en oplevelse, og som kan tages i brug nemt og direkte fra det øjeblik, de pakkes ud. Det er netop på grund af dette idegrundlag, at Sitecoms nyskabende løsninger til netværk i hjemmet er så tiltrækkende for mange - fra teenagere til bedsteforældre", udtaler Virginia Yanquilevich, som er marketing- og kommunikationschef hos Sitecom.

Den prisbelønnede WL-308 Wireless Gigabit Gaming Router 300N XR vil vække begejstring hos alle, der kan lide computerspil, eller som bare ved meget om IT. WL-308 Gaming Router med StreamEngine-teknologi sikrer, at man kan spille med meget lidt ventetid og forsinkelse online eller via et lokalt netværk, og at man kan bruge VoIP-programmer uden afbrydelser. 300N Router er specielt udviklet til alle, der spiller eller generelt stiller ekstremt høje krav til computerens ydeevne, og den er en kombination af udviklingen inden for netværksteknologien og innovativt design. Indpakningen gør indtryk, og WL-308 Gaming Router er også i et design, der vil overraske modtageren, selv efter at gaven er pakket ud og æsken åbnet: Sitecom har designet et kabinet, hvor bunden er gummibelagt, mens toppen er i "pianosort" med blå LED-lamper, der lyser ud igennem kabinettet.

Sitecom har for nylig lanceret en ny serie netværksprodukter med navnet Pure E-motion, som kombinerer et innovativt design med den nyeste trådløse teknologi for at imødekomme kravet om enkle, brugervenlige løsninger til Home Networking. Med routerne og USB-adapterne fra denne nye serie kan selv uerfarne brugere oprette en hurtig og sikker netværksforbindelse. Pure E-motion-serien er nemt genkendelig i et tidssvarende, varmt chokoladebrunt og cremefarvet design, så disse "designprodukter" passer fint ind i et moderne interiør ikke mindst her i julen. WL-306 Gigabit Router 300N-XR fra Pure E-motion-serien har en speciel energibesparende funktion og er særdeles velegnet til streaming af video og lyd i HD, VoIP, spil med flere deltagere og overførsel af store datamængder ved høj hastighed. Et andet produkt fra Pure E-motion-serien er WL-575 Wireless Router 300N + USB Adapter: den samlede løsning i én pakke. Med denne pakke får brugeren alt det nødvendige til at oprette en sikker og hurtig trådløs forbindelse med hastigheder på op til 300 Mbps.

Under julemiddagen kan man nu lytte til julesange, der er gemt digitalt på en bærbar computer, og som afspilles via stereohøjttalere. Med den nye WL-060 Sitecom Wireless Audio Transmitter kan man afspille musik trådløst fra en hvilken som helst bærbar computer via et stereoanlæg. Det er nemt, og lydkvaliteten er i top. Og eftersom den kompakte WL-060 har en rækkevidde på 50 meter, er det ikke længere nødvendigt at anbringe den bærbare computer lige i nærheden af stereoanlægget.

Relevant information

http://www.auroragroup.eu


Billeder


Pressekontakt


Firma

Aurora Group Danmark A/S
Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 85 82 00
  +45 44 85 82 99

http://www.auroragroup.dk

Modtag nyheder fra Aurora Group Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire