Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/07-09   -   Pressemeddelelse

Den mest moderne måde at oplade batterier på

Har batterierne i det digitale kamera nok effekt til at klare sig gennem sommerferien? Er batterierne i MP3-afspilleren friske nok til at vare hele rejsen? Den nye LCD-oplader fra VARTA svarer på spørgsmål som disse på ti sekunder. Blot indsæt batterierne i laderen. Det nuværende ladeniveau vises på displayet. Hvis batterierne har behov for at blive opladet, kan de bare blive i opladeren. De vil være klar til brug igen om to til fire timer. Og, opladeren er ekstremt energieffektiv. Den blev endda tildelt ENERGY STAR kvalitets-seglet. Adapteren som følger med giver yderligere mobilitet og fleksibilitet overalt, hvor digitale enheder er i brug, fordi opladeren kan anvendes ved at tilslutte cigarettænderen i en bil eller USB-porten på en bærbar computer. Dens strømforsyning på 100 til 240 volt betyder også, at det kan bruges overalt i verden.

Stærk rejsekammerat
Den nye Traveller fra VARTA er ekstremt kompakt, hvilket gør den meget praktisk for hyppigt rejsende. Som noget særligt kan det fremhæves, at stikket på bagsiden kan foldes ind, som gør det muligt at stuve opladeren sikkert og bekvemt væk i en kuffert eller et stykke håndbagage. Og der er ingen problemer med at klare spændinger fra 100 til 240 V. Med denne kompakte og funktionelle rejsekammerat, kan apparater såsom digital kamera, mini-højttalere el. lign. klare hele turen, selv om du rejser til den anden ende af verden.

Relevant information

http://www.auroragroup.eu


Billeder


Pressekontakt


Firma

Aurora Group Danmark A/S
Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 85 82 00
  +45 44 85 82 99

http://www.auroragroup.dk

Modtag nyheder fra Aurora Group Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire