Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/10-10   -   Pressemeddelelse

Smart nyt tilbehør til PlayStation®Move

SPEEDLINK® tilbyder en komplet line-up af praktisk tilbehør til PlayStation®Move. Sortimentet øger brugervenligheden, beskyttelsen, og frem for alt selve det sjove at spille med Sonys® motion control system. Ved udviklingen af Move serien, har mange års indarbejdet erfaring fra det succesfulde Wii ®-tilbehør sortiment, gjort at SPEEDLINK® allerede fra starten kan tilbyde matchende produkter måneder før lanceringen af den nye platform. Move serien består af to dobbeltopladere, et sports sæt til motion controlleren,en pistol samt beskyttende silikone skinds til begge Move controllere.

Med det kompakte BAY 4-Port Move Charging System kan du oplade to Motion- og to Navigation Controllere til PS3® Move samtidig. Betjeningen er meget let: Sæt controlleren på, og start opladningen, de praktiske LEDer informerer hele tiden om ladetilstanden. BAY 4 port laderen er det helt rette tilbebør til gameren som ønsker nem og hurtig opladning af 2 komplette controllere uden at skulle bruge USB porten på consollen.
Vejl. udsalgspris: DKK 269,95

Med TRIDOCK 3-in-1 Move-ladestationen kan du oplade din PS3®-gamepad og dit Move-Controller-Set samtidig. Hertil har den kompakte station tre stikpladser: til en gamepad (Sony® DUALSHOCK®3/SIXAXIS®), en Motion- samt en Navigation Controller. Med den vedlagte netadapter er du helt uafhængig af konsollen og kan oplade controlleren i en hvilken som helst 230V-stikkontakt. Betjeningen er nem: Sæt controlleren på, og opladningen begynder.
Vejl. udsalgspris: DKK 269,95

Med sportstilbehøret til PlayStation® Move Motion Controller får du rigtig stadionatmosfære ind i stuen. Uanset, om det er tennisketcheren til den perfekte serv eller golfkøllen til en birdie - de nye muligheder øger realismen ved mange PS3®-Move-sportsspil og skaber den perfekte illusion og endnu bedre underholdning, uden at controllerens funktion begrænses. Let som en leg at anvende: Læg Motion Controller i holderen, og sæt det ønskede tilbehør på.
Vejl. udsalgspris: DKK 229,95

PEACEMAKER Move Gun giver den største realisme i dine spil, da den er af samme størrelse og design som en rigtig pistol! Der er naturligvis fuld adgang til inputenheden, og alle funktioner bevares - endda Start og Select kanpperne kan fortsat benyttes.Man lader PEACEMAKER Move Gun ved at trække hanen tilbage, ligesom på en rigtig pistol !
Vejl. udsalgspris: DKK 169,95

De tætsiddende GUARD silikone skinds er en effektiv måde at beskytte din PlayStation ® Move motion controller mod slag når man spiller actionmættede spil. Det bløde, high-grip silicone materiale holder også snavs og ridser i skak, samt giver gameren en sikkert greb takket være non-slip materialet.
Vejl. udsalgspris: DKK 99,95

Relevant information

http://www.auroragroup.eu


Billeder


Pressekontakt


Firma

Aurora Group Danmark A/S
Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 85 82 00
  +45 44 85 82 99

http://www.auroragroup.dk

Modtag nyheder fra Aurora Group Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire