Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/11-10   -   Pressemeddelelse

Nyt smart system til montering af din iPad overalt!

Vogel's introducerer en monteringsløsning til iPad til brug i hjemmet, på arbejdet og når du rejser. Vogel's Mount & Cover System® til IPAD er et unikt system til montering af Apples succesfulde tablet på vægge, i biler,borde og på skriveborde. iPads er enheder, der skal være tilgængelige og brugbare på alle tidspunkter. Vogel's Mount & Cover System trækker på Vogel's store erfaring i monteringssystemer, nu til montering af din iPad, hvor det er nødvendigt.

Vogel's BaseCover®
Vogel's BaseCover er kernen i Mount & Cover Systemet, coveret til at montere på din iPad, er udstyret med en aluminimsring der gør den klar til at blive monteret på "knappen". Dette er udviklet i et materiale der ydermere beskytter din iPAD mod stød og ridser.Serien vil blive udvidet med løsninger til bilen og til borde. BaseCoveret kan også vendes for at beskytte forsiden af din iPad, og knapperne, når du rejser.

Vogel's Wallmount®
Vogel's wallmount er en del af Mount & Cover Systemet, og er en diskret "knap", der kan skrues på næsten alle overflader. Med blot et klik sættes BaseCover fast på "knappen", og din IPAD opbevares sikkert og er klar til brug. Monteret, kan IPAD frit roteres op til 360 grader, og låsesystemet sikrer en robust og sikker stabilitet. Uanset om du bruger din iPad i soveværelset som vækkeur, i stuen som et lydmedie, til nyheder,vejrudsigter eller i køkkenet til iBook opskrifter, BaseCover med Wallmount er den ideelle og fleksible løsning.

Klar til fremtiden
Vogel's patenterede Mount & Cover System til IPAD sætter standarden for monteringssystemer for nuværende og fremtidige iPads og andre tablet-pc'er. Det åbner vejen for montering af personlige skærme overalt, som bygger på Vogel's erfaring i stilfuldt design, avanceret funktionalitet, høj kvalitet og ekspertise i montering af fladskærme.

PMC 205 iPAD Basecover og Wallmount
Vejl. udsalgspris: DKK 599,00

PMC 100 iPad Basecover
Vejl. udsalgspris: DKK 449,95

PMC 105 iPad Wallmount
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

Relevant information

http://www.auroragroup.eu


Billeder


Pressekontakt


Firma

Aurora Group Danmark A/S
Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 85 82 00
  +45 44 85 82 99

http://www.auroragroup.dk

Modtag nyheder fra Aurora Group Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire