Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/04-11   -   Pressemeddelelse

Austrian Airlines åbner rute til Bagdad den 8. juni

- Tre ugentlige afgange fra Wien til Bagdad
- Fire daglige afgange fra København til Wien
- Austrian Airlines flyver nu til to destinationer i Irak
- Flyver til 12 destinationer i Mellemøsten

Den 8. juni 2011 genåbner Austrian Airlines Wien-Bagdad-Wien-ruten i sit faste ruteflyprogram. Luftfartsselskabet vil have tre ugentlige afgange til den irakiske hovedstad, der vil blive betjent med fly fra Airbus A320-flåden.

Austrian Airlines vender tilbage til den irakiske hovedstad efter 21 år, og Bagdad bliver, sammen med byen Erbil, det østrigske flyselskabs anden destination i Irak. Wien-Bagdad-ruten blev oprindeligt åbnet af Austrian Airlines i 1982, men blev på grund af Kuwait-krisen lukket igen i 1990.

Austrian Airlines tilbyder sine kunder et rutenetværk bestående af 130 destinationer over hele verden, og selskabet driver med 46 destinationer det største knudepunkt for lufttrafik til den central- og østeuropæiske region. Passagerne kan tage en af Austrian Airlines' fire daglige afgange fra København til Wien, hvor de let kan skifte tilslutningsfly til Bagdad - eller til en af Austrian Airlines' 10 interkontinentale ruter - syv af disse går til Asien, og tre går til Nordamerika.

Austrian Airlines er en af pionererne indenfor luftfart til Mellemøsten: I december 2006 var Austrian Airlines det første vesteuropæiske flyselskab til at åbne en rute til det nordlige Irak, og selskabet har løbende udvidet sin tilstedeværelse i regionen. Til sommer vil Austrian Airlines betjene seks afgange om ugen til Erbil. I foråret 2004 blev Østrig det første land i Vesteuropa til at indgå en ny, liberal og bilateral transportaftale med de irakiske myndigheder efter Irak-krigen. Dette skete på initiativ af Austrian Airlines. Med den ekstra forbindelse til Bagdad, tilbyder Austrian Airlines fly til 12 destinationer i Mellemøsten.

Østrisk gæstfrihed i luften
En flyvning med Austrian Airlines er nemt og behageligt. Luftfartsselskabet tilbyder sine gæster de allernyeste check-in muligheder ved hjælp af internettet og mobiltelefoner, og passagererne kan, hvis de ønsker det, selv printe deres boardingpas. Alternativt kan Austrian Airlines som en gratis service sende rejsedokumentet via SMS direkte til mobiltelefonen. Om bord på flyet vil østrigsk flypersonale give en særlig venlig og varm service, der forkæler passagererne med masser af typisk østrigsk gæstfrihed. Passagererne vil også blive forkælet med delikatesser fra Austrian Airlines' velrenommerede partner og Formel 1 restauratør DO&CO.

Relevant information

http://www.austrian.com


Pressekontakt


Firma

Austrian Airlines c/o SAS Rejsebureau
Terminal 3
2770 Københavns Lufthavn, Danmark

  +43 (0) 51766 11231

http://www.austrian.com

Modtag nyheder fra Austrian Airlines c/o SAS Rejsebureau på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire