Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/07-12   -   Pressemeddelelse

International akkreditering til AVT Business School

Det internationalt anerkendte akkrediteringsagentur The Association of MBA's (AMBA) har blåstemplet MBA-uddannelsen på AVT Business School i København.

AVT Business School lever op til de bedste internationale standarder for Executive MBA programmer. Det er nu slået fast af det internationalt anerkendte akkrediteringsagentur AMBA, som netop har tildelt AVT's Executive MBA Program akkreditering.

I øvrigt påpeger AMBA's ekspertpanel, at AVT Business School's fakultet består af internationalt anerkendte undervisere med høj akademisk kvalitet, og at niveauet blandt de studerende er højt.

AVT Business School er dermed blandt de relativt få udbydere af MBA-programmer, som har opnået AMBA's eftertragtede akkreditering, heriblandt London Business School og INSEAD.

"Vi har selv vidst, at det akademiske niveau, samt vores fakultet har været af højeste kaliber fra starten, og med AMBA's akkreditering er AVT Business School blevet blåstemplet. Nu er det åbenlyst for alle, at AVT Business School er et sikkert valg for virksomheder og studerende, som ønsker executive education på højt niveau," siger formanden for AVT Business School's bestyrelse, Jørgen Lindegaard.

AVT Business School blev stiftet i 2002, og godt 900 har gennemført en uddannelse på AVT, der med sit fleksible og modulopbyggede Executive MBA Program uddanner visionære og globale ledere. Undervisningen på AVT Business School bygger på Harvard Business School's principper om at knytte teori og praksis tæt sammen ved hjælp af cases fra det virkelige liv.

AMBA er et af de tre internationale akkrediteringsagenturer og det mest prestigefyldte i forhold til at evaluere kvaliteten af MBA programmer. De to andre er European Foundation of Management Development og det amerikanske AACSB. Ingen af dem vurderer specifikt på indholdet, fakultetet og de studerende på MBA programmet, og er derfor ikke relevante for AVT Business School.

Læs mere om akkrediteringsagenturet AMBA: www.mbaworld.com
Læs mere om AVT Business School: www.avt.dk

Kontakt:
Bestyrelsesformand for AVT Business School, Jørgen Lindegaard. Tlf. 4050 0001. Mail: lindegaard@avt.dk
Adm. direktør for AVT Business School, Christina Hvid. Tlf. 2343 1803. Mail: hvid@avt.dk



Relevant information

http://www.avt.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

AVT Business School A/S
Sankt Annæ Plads 11, 1
1250 København K, Danmark

  +45 70 20 88 28
  +45 23 43 18 03

http://www.avt.dk

Modtag nyheder fra AVT Business School A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire