Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/02-14   -   Pressemeddelelse

Nyansættelser i Axcess A/S

Axcess A/S har ansat Andreas Bækdahl (25 år) som System Engineer i vores Network & Security-team i Aarhus, hvor hans fokus bliver på at styrke vores position inden for Service Provider-markedet.

Andreas kommer senest fra en stilling i Atea, hvor han har arbejdet som netværksarkitekt siden 2006. Han er uddannet datatekniker med speciale i infrastruktur og er indehaver af to CCIE-certificeringer samt en CCDE-certificering. Det gør ham til verdens yngste CCDE og den eneste i Danmark med tre expert-level certificeringer fra Cisco.

Axcess A/S har den 1.10.2013 ansat Jens Hyldgaard Clausen (44 år) som System Engineer i vores Virtualization & Datacenter-team i Aarhus. Jens kommer senest fra en stilling som Infrastructure Architect i EG A/S, hvor han havde ansvaret for Virtualisering og server/storage. Jens er uddannnet Informatikassistent og har 18 års erfaring inden for it-området.

Axcess A/S har den 1.11.2013 ansat Lars Paabøl Jensen (42 år) som System Engineer i vores Collaboration & Video-team i Søborg. Lars har mange års erfaring med Ciscos kontaktcenter-løsninger, både som arkitekt og som udførende. Derudover har han også god erfaring med Farlon-løsningen. Lars kommer fra en lignende stilling i NNIT.

Axcess A/S har den 1.11.2013 ansat Carsten Lennert-Petersen (35 år) som System Engineer i Collaboration & Video-teamet i Søborg. Carsten har bred erfaring med Cisco Communications Manager, Unity, flere omstillingssystemer og kender også til Cisco Contact Center Express. Carsten er CCNA på netværk og Voice, på vej mod CCNP-Voice og kommer fra en stilling i TDC/NetDesign Operations.

Axcess A/S har den 1.11.2013 ansat Jesper Munk som System Engineer til vores Virtualization & Datacenter-team i Søborg. Jesper vil med sin brede viden også bidrage på andre Cisco-områder og i andre teams. Jesper har blandt sine mange certificeringer opnået en CCIE i routing & switching og en CCIE Security. Han kommer senest fra en stilling i TDC/Netdesign.

Axcess A/S - blandt de tre bedste it-arbejdspladser i Danmark
Axcess A/S blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000. I dag leverer Axcess netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess har specialiseret sig inden for følgende områder: Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter.

Axcess, som har over 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Aarhus, blev i september 2012 hædret som vinder i kategorien "Netværksintegratorer" ved Computerworlds Top100-arrangement. Axcess har desuden fået topplaceringer af Great Place to Work som Danmarks bedste it-arbejdsplads. En førsteplads i 2010 og en andenplads i 2013.


Relevant information



Billeder


Pressekontakt

Maja Nordal Brenøe
Marketing Manager
  42140246

Firma

Axcess A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup, Danmark

  +45 70 266 366
  +45 70 267 367

http://www.axcess.dk

Modtag nyheder fra Axcess A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire