Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/05-10   -   Pressemeddelelse

Brian Mikkelsen: - S og SF's gode intentioner er ikke nok - der skal realiteter bag forslagene

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen om dagens S-SF udspil:

· S og SF's gode intentioner er ikke nok. Der skal realiteter bag forslagene.

· Vi skal naturligvis alle sammen knokle på for at komme ud af krisen - både i virksomhederne og i det offentlige. Vi kan hurtigt blive enige om, at højere arbejdstid kan være en del af løsningen på de udfordringer, vi står overfor. Men jeg savner et bud på, hvordan vi får det til at ske i praksis, så det ikke bare forbliver ønsketænkning på et stykke papir?

· Samtidig kommer vi ikke uden om, at vi skal have styr på udgifterne i den offentlige sektor. Det nytter ikke noget, at den offentlige sektor gradvist får lov til at fortrænge det private erhvervsliv.

· Vi står over for en meget stor udfordring i de kommende år. Vi skal have skabt balance på de offentlige budgetter, og vi skal leve op til EU's forventede krav om konsolidering på 24 mia. kr. frem til 2013.

· Det krav ser S og SF stort på. Der er næsten ingen ting, der virker på den korte bane frem til 2013, og der er alt for stor usikkerhed om effekterne på den lange bane.

Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire