Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/09-10   -   Pressemeddelelse

Udviklingen i kreditmulighederne i Danmark

Økonomi- og Erhvervsministeriet har i dag offentliggjort en halvårlig redegørelse om udviklingen i danske kreditmuligheder.

Redegørelsen viser, at kredit-forholdene fortsat er stramme, men at der er tegn på bedring med tiltagende udlånsvækst og lavere udlånsrenter. Der er dog også fortsat indikationer på, at en del små og mellemstore virksomheder har vanskeligt ved at finde finansiering. Regeringen har netop sammen med DF og LA besluttet, at Erhvervspakken forlænges til 2011.

Regeringen har endvidere taget initiativ til at indgå en aftale med pensionssektoren, herunder ATP og LD, om sammen med staten at stille fx. 5 mia. kr. til rådighed som risikovillig kapital for iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

Redegørelsen er den anden i rækken af halvårlige redegørelser, som Økonomi- og Erhvervsministeriet udarbejder i forbindelse med loven om finansiel stabilitet.

Link til redegørelsen her

Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire