Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/01-11   -   Pressemeddelelse

Brian Mikkelsen klar med regeringens strategi for øget offentlig-privat samarbejde

21 initiativer skal skabe gode rammer for offentlig-privat samarbejde og mere effektiv konkurrence.

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen offentliggør i dag regeringens strategi til fremme af offentlig-privat samarbejde.

Brian Mikkelsen:

Offentlig-privat samarbejde og konkurrence om de offentlige opgaver er god vækstmedicin. Det tilskynder til nye og billigere måder at løse opgaverne på. Samtidig styrker det muligheden for at omsætte viden i den offentlige sektor til vækst og arbejdspladser i det private erhvervsliv.

Vi vil sikre, at flere opgaver udbydes, og at erhvervspotentialet i den offentlige sektor udnyttes bedre. Derfor vil vi gøre det lettere for virksomhederne og de offentlige myndigheder at arbejde sammen, bl.a. ved at skabe klare og enkle regler og rammer.

Strategien indeholder i alt 21 initiativer.

Det er en del af regeringens konkurrencepakke med forslag til at skabe vækst og større produktivitet gennem øget konkurrence. Herudover indeholder strategien forslag til, hvordan offentlig-privat samarbejde kan bidrage til at omsætte offentlige velfærdsløsninger til erhvervsmæssige muligheder, som bl.a. skal ses i sammenhæng med Fornyelsesfondens indsats for innovation og markedsmodning på velfærdsområdet.


Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire