Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/01-11   -   Pressemeddelelse

Præmier for unges vækst-idéer

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen mødtes i dag med elever fra Handelsskolen København Nord i Lyngby og Bornholms Erhvervsgymnasium for at uddele præmier i konkurrencen "Vækst og Liv 2020".
Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen:

Det er godt at vide, at der findes nogle kloge hoveder rundt på de danske gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler, som har gode idéer til, hvad vi i Danmark skal leve af i fremtiden. Det er helt afgørende, at vi bliver ved med at være opfindsomme, hvis vi skal klare os i den globale konkurrence. Jeg synes konkurrenceforslagene viser, at der står en generation på spring, som har lyst til at skabe vækst i Danmark.
Vinderne af konkurrencen "Vækst og Liv 2020" er nu fundet:

BeSocial, Jakob Jensen, Handelsskolen København Nord i Lyngby
Alternativ produktion og energioplagring, Joakim Kofoed og Mads Scheibye Würtz, Bornholm Erhvervsgymnasium, 2.b HHX
Center Bornholm, Sabrina Rosted Hansen, Pernille Ipsen og Bettina Larsen, Bornholms Erhvervsgymnasium, 2.b HHX.
EU-roadshowet har besøgt 27 gymnasier, handelsskoler, tekniske skoler og andre uddannelsesinstitutioner over hele landet.

Formålet har været at give et indblik i de projekter, som rundt omkring i Danmark modtager midler fra henholdsvis EU's Fiskeri- og Landdistriktsfond samt EU's Regional- og Socialfond.

Ud over besøg af roadshowet kunne eleverne på www.blivklogpaaeufonde.dk deltage i konkurrencen "Vækst og Liv 2020" og vinde biografbiletter.

Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire