Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/02-11   -   Pressemeddelelse

Betina Hagerup ny direktør for Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen har udnævnt erhvervsdirektør i Økonomi- og Erhvervsministeriet, cand. merc. Betina Hagerup, til ny direktør for Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Betina Hagerup er cand. merc. med speciale i international økonomi og virksomheders internationalisering. Betina, 49 år, har siden maj 2006 været erhvervsdirektør i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Hun har tidligere i 1998-2006 været vicedirektør i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen:

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen står overfor en række store udfordringer, bl.a. den fulde digitalisering mellem virksomheder og den offentlige sektor i 2012. Betina vil med sine kompetencer og lederevner være en god og kompetent direktør for styrelsen.
Betina Hagerup:

Jeg glæder mig til at blive direktør for Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og sammen med medarbejderne løfte de udfordrende opgaver, som styrelsen står over for i de kommende år.
Betina Hagerup afløser Ole Blöndal, som 1. januar startede som bestyrelsesmedlem i European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), London.

Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire