Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/03-11   -   Pressemeddelelse

Brian Mikkelsen sætter fokus på vækst i turismen

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen møder torsdag i Ringkøbing repræsentanter fra bl.a. feriehusudlejerne, campingbranchen og attraktioner, som led i en møderække om udfordringer og muligheder for turismen.

Brian Mikkelsen har stærkt fokus på at forbedre rammerne for dansk turisme. Han runder torsdag, 3. marts, en række inspirationsmøder med turistfolk af. Det sker i Ringkøbing, hvor han møder repræsentanter fra kystturisme-erhvervene bl.a. udlejere, camping og attraktioner.

Mødet i Ringkøbing afvikles:

Torsdag 3. marts, kl. 11-13 på
Hotel Fjordgården
Vester Kær 28

Der er pressebriefing efter mødet.

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen:

Turisterhvervet omsatte ifølge det nyeste estimat for over 68 mia. kr. i 2010 og skaber årligt flere end 100.000 arbejdspladser i hele Danmark. Ca. en tredjedel stammer fra kystturisme. De nyeste tal peger på fremgang i de udenlandske overnatninger. Nu gælder det om at bruge det til at skabe en langsigtet vækst i dansk turisme. Jeg glæder mig til at høre, hvordan aktørerne i f.eks. kystturismen mener, at vi skal gribe det an ved mødet i Ringkøbing.

Turismen skaber omsætning og beskæftigelse i hele landet. Men ligesom en række andre erhverv, har turismen været gennem nogle hårde år. Det er baggrunden for, at jeg mødes med turismens virksomheder.

Relevant information

http://www.oem.dk


Pressekontakt


Firma

Økonomi- og Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 15
  40 18 43 46

http://www.oem.dk

Modtag nyheder fra Økonomi- og Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire