Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/10-12   -   Pressemeddelelse

255 trafikdræbte, men 1400 stressdræbte

I trafikken sætter vi ind lige dér, hvor ulykkerne sker for at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne, men det gør vi ikke, når det handler om stress. Det er altid en skam, når et menneske mister livet i utide, og det uanset årsagen. For der er store omkostninger forbundet med hvert enkelt dødsfald, for arbejdspladserne og ikke mindst de efterladte, som pludselig har mistet en kær.

Når et menneske pludselig falder om på grund af stress, medfører det som regel store ændringer i livet for familien og den nærmeste omgangskreds. En fast støtte og sparringspartner i ens liv er enten helt væk eller er blevet til en byrde, der kræver ens hjælp, opmærksomhed og opbakning. Hele ens hverdag kan blive vendt på hovedet. Og det kan let føre til, at man også selv bliver stresset.

Stress giver dårlig livskvalitet
Stressede mennesker kan slet ikke overskue og gøre nær så meget, som ikke-stressede. Og det er ikke fordi de er dovne eller dumme, men deres krop og hjerne fungere simpelthen meget dårligere.

"Men man lære at tæmme stressen i sin hverdag, også når man har travlt og tingene omkring en er hektiske", fortæller Tine Tangdal, stresscoach og forfatter. I mit firma Balancepartner arbejder jeg med at hjælper stressede og virksomheder med at slippe stressen. Når man kan tæmme sin stress, har man mulighed for at holde fokus på det, man skal have klaret. Det kan være meget svært eller nærmest umuligt, hvis man når lidt op i stressniveau."

Stressen kan stoppes i tide
Man kan altså gøre noget for at stoppe stressen lige dér, hvor den opstår, så man kan få reduceret antallet af stressdræbte og -tilskadekomne. Selv en lille indsats kan have en stor virkning.

Fem råd til at tæmme stressen:
· Kend dine stresssignaler
· Find de situationer, der udløser stressen, så du kan fange stressen allerede der
· Vær bevist om din vejrtrækning - tag dybe indåndinger, som kan hjælpe dig til at bevare jordforbindelsen
· Læg mærke til, om du gør ting, fordi du skal, eller om du gør dem, fordi du har lyst
· Læg pauser ind i din hverdag (af 5-15 min. varighed), så du kan være mere effektiv og koncentreret

Fakta
Dræbte per år (2010)
I trafikken - 255 - 4.408 tilskadekomne per år
Af stress - 1400 - 30.000 hospitalsindlæggelser per år


Relevant information

http://www.balancepartner.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Balancepartner
Kovangen 613
3480 Fredensborg, Danmark

  +45 51 92 10 90
  +45 51 92 10 90

http://www.balancepartner.dk

Modtag nyheder fra Balancepartner på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire