Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/02-10   -   Pressemeddelelse

Bella Centers design-event hjælper kræftsyge børn på skiferie

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) i Bella Center har inviteret 12 danske designere og kunsthåndværkere til en åben workshop med tasker, smykker, sko og andre accessories. Produkterne vil blive solgt på auktion, hvor pengene går til at hjælpe kræftramte børn på skiferie.

Vinteren og sneen har bredt sig ind på modemessen i Bella Center - ikke blot på CIFFKIDS, hvor børnetøjet præsenteres under temaet 'Life Inside a Snowflake'. Sne og gode oplevelser er også, hvad modemessen vil give en gruppe kræftramte børn.

Overskuddet fra salget af accessories fra den åbne design-workshop i Bella Center skal gå til Foreningen Cancerramte Børn - eller mere præcist til deres skitur til Norge.

"Foreningen Cancerramte Børn er utrolig glade for, at CIFF ønsker at støtte vores skitur til Norge," siger Hans Henrik Molbech-Kuskner fra foreningen.

"Lige før påske vil mange kræftramte børn udskifte hospitalsundertrøjen med skitøjet og mødes med ligestillede ombord på Oslobåden.130 børn og forældre vil bryde isolationen på sygestuen og tage nordpå og få frisk luft og helt unikke oplevelser, fortæller Hans Henrik Molbech-Kuskner.

Det er femte gang Foreningen Cancerramte Børn arrangerer skitur.

"Pengene fra auktionen vil gå til skiundervisning, god mad i dejlige omgivelser på fjeldhotellet og snescooter-ture for dem, som ikke har kræfterne til at stå på ski," fortæller Hans Henrik Molbech-Kuskner.

Design-eventen er et samarbejde mellem CIFF og Englebasserne.dk - Danmark største kreative netværk af kunsthåndværkere, tøj- og smykkedesignere og billedkunstnere.

"Alle er velkomne til at opleve den kreative proces på nært hold. Der er jo både en historie og levende mennesker bag det design, vi omgiver os med," siger Dorthe Walbum fra Englebasserne.

Auktionen over de unikke accessories foregår på søndag klokken 13 i Hal B4.

Få mere info på www.cancerbarn.dk og www.englebasserne.dk

Relevant information

http://www.bellacenter.dk


Pressekontakt


Firma

Bella Center A/S
Center Boulevard 5
2300 København S, Danmark

  32472613

http://www.bellacenter.dk

Modtag nyheder fra Bella Center A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire