Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/12-10   -   Pressemeddelelse

Malina Lebrecht Hye udnævnt til Sales Group Manager

Salgs- og projektleder i Bella Center, Malina Lebrecht Hye, er pr. 1. januar 2011 udnævnt til Sales Group Manager.

Malina Lebrecht Hye er pr 1. januar 2011 udnævnt til Sales Group Manager i Bella Center.

Udnævnelsen betyder, at Malina Lebrecht Hye kommer til at stå i spidsen for et team på seks salgsmedarbejdere, og at standsalget til størstedelen af Bella Centers store messer, bl.a. den årlige ferieudstilling - Ferie i Bella samt TEMA - Skandinaviens største fagmesse for fødevareindustrien, bliver lagt under hendes ansvarsområde.

Malina Lebrecht Hye har været ansat i Bella Center siden 1998, hvor hun startede som studentermedhjælper i serviceafdelingen.I 2005 blev hun fastansat som Salgskonsulent, og i 2009 blev hun udnævnt til Salgs- og projektleder.

Med den nye titel som Sales Group Manager får Malina Lebrecht Hye ansvaret for at sikre en positiv udvikling i salget til både potentielle og nuværende kunder.

Malina Lebrecht Hye ser frem til at træde ind i sin nye stilling, og hun glæder sig især til, i tæt samarbejde med sit team, at kunne fokusere på og optimere salgsarbejdet og kontakten med kunder.

Privat er Malina Lebrecht Hye bosat på Amager sammen med sin mand og deres børn. Fritiden bruges gerne på at slappe af sammen med familien i bondehuset på landet, men to til tre gange om ugen finder Malina Lebrecht Hye også tid til at tage en tur til Dragør, hvor hun har sin hest opstaldet.

Få mere information hos:
Sales Group Manager Malina Hye på tlf. 32 47 23 02
pressemedarbejder Sugasini Sooriyakumaran på 32 47 26 13

Relevant information

http://www.bellacenter.dk


Pressekontakt


Firma

Bella Center A/S
Center Boulevard 5
2300 København S, Danmark

  32472613

http://www.bellacenter.dk

Modtag nyheder fra Bella Center A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire