Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/03-11   -   Pressemeddelelse

360 graders inspiration til boligen

Boligindretning optager de fleste af os og med den nye boligmesse, Bolig Forum, kan der hentes inspiration til hele boligen under ét og samme tag.

Spot på 360 graders inspiration til boligen, er hvad hovedstadens nye boligmesse, Bolig i Forum, har, når den ser dagens lys for første gang i weekenden 18.-20. marts 2011 i Forum Copenhagen.

Bolig i Forum har inspiration til hele familien uanset om de bor i hus eller lejlighed. Den nye boligmesse har især sat ekstra trumf på med en hel sektion dedikeret til eksperter, bl.a. ingeniører og arkitekter, som står klar med gratis rådgivning til både små og store boligprojekter. Udover rådgivningssektionen har messen bl.a. også fokus på have- og boligindretning, energibesparende indretningsmuligheder og byggeprojekter.

''Danmark trænger til en stor seriøs boligmesse med inspiration, som kommer hele vejen rundt om boligen. Og det gør Bolig i Forum med gode råd og inspiration til både inde og ude, "˜' fortæller Salgs- og projektleder Henriette Dybkær

Den nye messe har flere end 70 udstillere og dækker både upcoming brands som f.eks. Meyer-Lavigne, Lopfurniture og Secuyou og etablerede brands som FLOS, Le Klint, Ilve og Lauritz Knudsen.
Se hele udstillerlisten og læs mere om hovedstadens nye boligmesse på www.boligiforum.dk

Kontakt:
Salgs- og projektleder Henriette Dybkær på 32 47 20 83
Presse- og kommunikationskonsulent Sugasini Sooriyakumaran på 32 47 26 13

Relevant information

http://www.bellacenter.dk


Pressekontakt


Firma

Bella Center A/S
Center Boulevard 5
2300 København S, Danmark

  32472613

http://www.bellacenter.dk

Modtag nyheder fra Bella Center A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire