Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/09-11   -   Pressemeddelelse

Nyt Best Western hotel på Fyn

Best Western International byder nyt medlemshotel velkommen på Fyn.

Hoteldelen af Odense Congress Center, beliggende i Odense på Fyn, indtrådte den 1. september 2011 i Best Western International, og skifter dermed navn til BEST WESTERN Hotel Odense. Dermed bliver Hotel Odense Best Westerns andet hotel i Odense. Best Western International tæller nu 22 hoteller i Danmark og ét hotel på Island.

Det 4-stjernede BEST WESTERN Hotel Odense har alle moderne hotelfaciliteter pakket ind i den fynske atmosfære, med gode tilkørselsmuligheder og en helt fantastisk beliggenhed. Best Western Hotel Odense tilbyder 109 komfortable værelser med morgenmadsrestaurant, lobbybar og á la carte restaurant, mødefaciliteter samt event tilbud etc.

Direktør, BEST WESTERN Hotel Odense, Michael Jepsen udtaler:
"Vi er meget stolte af at være medlem af Best Western International, og vi ser frem til at byde gæster fra hele verden velkommen til Odense og vores smukke natur og farverige oplevelser.

Også på BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard i Odense glæder man sig over endnu et hotel i Odense. Hotelchef Martin Nygaard udtaler:
"Vi er glade for at kunne byde hotellet velkommen i Best Western familien. Vi har et glimrende samarbejde med Odense Congress Center i dag og glæder os over, at de også bliver en del af Best Western brandet.

"BEST WESTERN Hotel Odense passer med sin unikke placering på Fyn og meget centrale beliggenhed helt perfekt ind i Best Western familien med individuelle kvalitetshoteller" siger Peter

Laigaard Jensen, Country Manager, Best Western International, Danmark.

Best Western har oplevet en voldsom vækst i såvel omsætningen som antallet af medlemshoteller i Danmark og væksten ser ud til at fortsætte, både i Danmark og i resten af Norden.

Om Best Western International

Best Western International Inc. er THE WORLD'S BIGGEST HOTEL FAMILY, leverer marketing, reservationer og operational support til mere end 4000* individuelt ejede og drevne BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS® og BEST WESTERN PREMIER® hoteller i 90* lande og regioner over hele verden. Best Western har været førende i branchen siden 1946 og har vokset sig til et ikon der byder hundrede tusinde gæster velkommen hver nat over hele verden. Best Western er dedikeret til såvel fritidsrejsende som erhverskunder og har en mission om at være førende I branchen indenfor gæsteomsorg. World Vision er partner i forbindelse med velgørenhed og det at "bygge" verdens største familie. Med vores hoteller og medarbejdere sponsorere vi børn over hele verden.

Vores partnerskaber med AAA/CAA, Michael Waltrip RacingTM og Harley-Davidson® hjælper vores gæster til at få mest muligt ud af deres rejser.Den hurtigste vej til en gratis overnatning på et af Best Western hotellerne er at blive medlem af Best Western Rewards®. For yderligere information eller for at forestage en reservation, besøg venligst www.bestwestern.com og www.bestwestern.dk * Tallene er vejlende og kan variere


Relevant information

http://www.bestwestern.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Best Western International
Trommesalen 5, 5 sal
1640 København, Danmark

  35 39 33 13

http://www.bestwestern.dk

Modtag nyheder fra Best Western International på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire