Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/09-12   -   Pressemeddelelse

Det første Best Western Plus Hotel åbnes i Randers

Hotel Kronjylland i Randers bliver Best Western International´s første BEST WESTERN PLUS Hotel i Danmark.

Det første Best Western Plus hotel er nu åbnet i Danmark. Der er tale om BEST WESTERN PLUS Hotel Kronjylland i Randers, som er individuelt ejet og drevet af Cepheus koncernen med ægteparret Anni og Hans-Henrik Ditlev i spidsen.

Best Western International har introduceret det første Best Western Plus Hotel i Danmark. I starten af 2011 blev det beskrivende varemærke Best Western Plus introduceret i USA og Best Western´s varemærke strategi er nu udbredt globalt og vil sikre de bedst mulige konkurrencemæssige vilkår for de mere end 4000 individuelt ejede hoteller som er brandet Best Western, Best Western Plus eller Best Western Premier. Varemærke strategien skal gøre det nemmere for den enkelte gæst at finde det hotel, som passer til den enkelte gæsts rejsebehov.

Hotellets direktør Peter Ditlev udtaler: "Vi har store forventninger til samarbejdet og glæder os meget til at blive en del af et globalt brand som kan give hotellet en eksponering og branding, vi ellers selv vil have svært ved at løfte set fra et internationalt perspektiv".

Direktør Peter Laigaard Jensen fra Best Western International Denmark udtaler: " Vi er meget begejstret for det nye BEST WESTERN PLUS Hotel Kronjylland som ikke kun har en strategisk vigtig beliggenhed, men også lever helt op til BEST WESTERN PLUS konceptet.

Direktør Peter Laigaard udtaler videre: "Vores mange gæster og ikke mindst vores loyale Best Western Rewards gæster forventer en professionel og synlig ledelse når de besøger Best Western hotellerne og forventer ligeledes, at gæsteomsorg, service, kvalitet og ikke mindst det gode værtskab altid er i fokus. Det ved vi hotellets direktør Peter Ditlev og hans dygtige medarbejdere er meget fokuseret på.

Best Western hoteller kategoriseret som et BEST WESTERN PLUS hotel er kendetegnet ved unikt design og velindrettede værelser, og ekstra services, som forkæler de gæster, som der er meget på farten eller som ønsker lidt ekstra komfort under deres hotelophold. Alle Best Western hoteller tilbyder gratis internet, stor skandinavisk morgenbuffet, et unikt loyalitets program og en lang række services inkluderet når der bookes et af vores 4000 Best Western hoteller i mere end 100 lande over hele verden.

OM BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.
Best Western International Inc. er THE WORLD'S BIGGEST HOTEL FAMILY®, leverer marketing, reservationer og operational support til mere end 4000 individuelt ejede og drevne BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS® og BEST WESTERN PREMIER® hoteller i 100* lande og regioner over hele verden. Best Western har været førende i branchen siden 1946 og har vokset sig til et ikon, der byder 400.000* gæster velkommen hver nat over hele verden. Best Western er dedikeret til såvel fritidsrejsende som erhvervskunder og har en mission om at være førende i branchen inden for gæsteomsorg. I samarbejde med World Vision, som er en velgørenhedsorganisation, arbejder Best Western på at opbygge verdens største familie ved at sponsorere børn i nød over hele verden. Sammen med vores samarbejdspartnere AAA/CAA, Michael Waltrip Racing™ og Harley-Davidson® sørger vi for, at vores gæster får mest ud af hver eneste rejseoplevelse. Den hurtigste vej til en gratis overnatning på et af Best Western hotellerne er at blive medlem af Best Western Rewards®. For yderligere information eller for at foretage en reservation, besøg venligst www.bestwestern.com og www.bestwestern.dk

Relevant information

http://www.bestwestern.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Best Western International
Trommesalen 5, 5 sal
1640 København, Danmark

  35 39 33 13

http://www.bestwestern.dk

Modtag nyheder fra Best Western International på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire