Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/11-10   -   Pressemeddelelse

Til og fra arrangementet for blot en 20'er

Tog, Bus og Metro i Hovedstadsområdet og Billetlugen har indledt et unikt samarbejde, der gør det muligt at tilkøbe transport til og fra arrangementet til en meget attraktiv pris. Fra den 1. december vil det således være muligt at købe transport i forbindelse med køb af billetter på billetlugen.dk.

Det skal være nemt at komme ud
"Billetlugen har fokus på at gøre det nemmere. Det har derfor været logisk at kigge på transport til og fra et arrangement, og vi er derfor meget glade for samarbejdet med Tog, Bus og Metro, som ikke kun gør det nemmere, men også billigere at komme til og fra et arrangement" - udtaler Billetlugens Adm. Direktør, Jeppe Michael Jensen.

Billet på mobiltelefonen
Transportbilletten bliver leveret på mobiltelefonen og gælder i Bus, Tog og Metro i enten Storkøbenhavn og nærmeste forstæder eller til alle zoner i Hovedstadsområdet. Billetten er gyldig hele dagen og kan benyttes til både ud - og hjemrejse.
Billetter til selve arrangementet kan leveres med posten, som print selv eller på mobiltelefonen.

Store forventninger
"Vi sælger billetter til ca. 2 mio. personer om året i hovedstadsområdet, og vi håber, at mange af vore brugere vil tage godt i mod dette nye tiltag. Samtidig håber vi på en udvidelse af samarbejdet med trafikselskaberne, som er en interessant partner med et godt produkt og en inspirerende indgangsvinkel til anvendelse af ny teknologi i forbindelse med billetformidling og kundeloyalitet"- fortsætter Jeppe Michael Jensen.

Hos DSB har man også store forventninger til samarbejdet
Niklas Marschall, salgsdirektør i DSB S-tog udtaler: "Med den nye eventbillet gør vi det både nemmere og billigere for vores kunder at deltage i byens mange events. Ved at klikke ind på Billetlugen.dk kan de på én og samme tid sikre sig billet til et arrangement samt billig transport til eventen.

Vi har med denne løsning lyttet til både vore kunder og medarbejdere, der af flere omgange har foreslået at sammenkoble køb af events med transport. Vi har derfor en god fornemmelse af at løsningen vil udfylde et behov hos kunderne."


Et særdeles godt tilbud
Det bliver muligt at købe 2 forskellige billettyper der, afhængigt af behovet for transport, giver billetkøberen rig mulighed for at komme både til og fra et arrangement. Prisen for en heldagsbillet til Storkøbenhavn og nærmeste forstæder er 20 kroner, mens man for 40 kr. får adgang til alle zoner i Hovedstadsområdet.

For mere information kontakt Adm. Dir. Jeppe M. Jensen telefon: 23 900 136.

Relevant information

http://www.billetlugen.dk


Pressekontakt


Firma

Billetlugen A/S
Øster Allé 42
2100 København Ø, Danmark

  +45 35 25 42 82
  +45 23 90 01 36

http://www.billetlugen.dk

Modtag nyheder fra Billetlugen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire