Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/02-11   -   Pressemeddelelse

Toy Town på Museet for Fotokunst

Toy Town på Museet for Fotokunst
Udstilling med den italienske fotograf Roberto Boccaccino
25. februar - 25. april 2011

Toy Town er en billedserie tilegnet LEGOs hjemby Billund - livet i byen, dens indbyggere og de farverige byggeklodser. En verden hvor leg og hverdagsliv smelter sammen.

Roberto Boccaccino (f.1984) beskæftiger sig først og fremmest med at skildre sociale og geografiske forhold. Han samarbejder med bureauet Grazia Neri i Milano, og hans billeder har været trykt i en lang række italienske og internationale tidsskrifter.

Fotografen har beskrevet sit møde med Billund: "Mine første skridt i Danmark blev taget i Billund, fordi Ryanair flyver dertil. Det øjeblik, jeg ankom fra Italien, var jeg imponeret - chokeret er måske et bedre ord - over stedets utrolige udseende. Alt var perfekt: haver, gader, huse og ind imellem også menneskene. Det virkede næsten uvirkeligt, og da jeg bevægede mig væk fra byen, gik det op for mig, at Billund faktisk var temmelig uvirkelig og ikke havde særlig meget med resten af landet at gøre." Roberto Boccaccino i fototidsskriftet KATALOG.

Roberto Boccaccinos fotoserie fra Legoland blev udvalgt til Lumix Young Photojournalism Festival 2010.

Åbning
Udstillingen åbner 24. februar kl. 17. Direktør for Det Italienske Kulturinstitut Clara Bencivenga Trillmich åbner udstillingen. Lederen af Fotojournalistuddannelsen ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Søren Pagter præsenterer kunstneren. Roberto Boccaccino vil være til stede.

Flere oplysninger
Kontakt inspektør Jens Friis, tlf. 65207034. Eller presseansvarlig Trine Søndergaard, 65207092.

Relevant information

http://www.brandts.dk/


Pressekontakt


Firma

Brandts
Brandts Torv 1
5000 Odense C, Danmark

  65 20 70 92

http://www.brandts.dk/

Modtag nyheder fra Brandts på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire