Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-11   -   Pressemeddelelse

Bravida og Philips Healthcare starter samarbejde på skandinaviske hospitaler

Ny skandinavisk samarbejdsaftale mellem Bravida og Philips Healthcare betyder, at Bravida fremover vil varetage alle installationsopgaver og totalløsninger på de hospitaler, hvor Philips Healthcare leverer medicinsk udstyr.

Når Philips Healthcare skal ud og installere deres avancerede hospitalsudstyr på hospitaler i både Danmark, Sverige og Norge, vil det fremover være Bravida, der er ansvarlig for alle el, vs og ventilationsinstallationerne.

- Det er meget spændende for os at indgå i en totalløsning som denne. Vi er med i planlægningsfasen og tilbyder sygehusene en løsning, der omfatter alle deres installationer. Vi ser frem til at arbejde sammen med Philips Healthcare og har store forventninger til, at det vil medføre flere ordrer i Skandinavien, siger Bjørn Højgaard, salgs- og kundecenterleder hos Bravida Danmark.

Philip Healthcare har i øjeblikket hospitalsudstyr på stort set alle hospitaler i Skandinavien og er en af de førende leverandører på området.

- I samarbejde med Bravida får vi en partner, der sætter os i stand til at fokusere 100 % på vores kerneforretning. For en virksomhed som vores er det vigtigt, at vi har de rette kvalifikationer uanset den geografisk placering af hospitalet, og det kan Bravida hjælpe os med, siger projektleder Peter Mylly fra Philips Healthcare i Sverige.

Bravida har i de seneste år arbejdet sammen med ca. ti store hospitaler i Skandinavien, for eksempel Ahus hospital i Norge, Danderyds hospital i Sverige og Herlev Hospital i Danmark. Bravida er også førende inden for teknisk ejendomsadministration af hospitaler i Sverige og står for driften af flere regionale hospitaler fra Skåne til Norrland.

Samarbejdet vil fortsætte på ubestemt tid.

Relevant information

http://www.bravida.dk


Pressekontakt


Firma

Bravida Danmark A/S
Park Allé 37
2605 Brøndby, Danmark

  43 22 11 00
  25 25 34 34

http://www.bravida.dk

Modtag nyheder fra Bravida Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire