Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/02-17   -   Pressemeddelelse

Punkteret? Bare kør videre



60 % af alle bilister kommer ud for en punktering, og det tager i gennemsnit tre timer, før de er på vej igen. Måske er reservehjulet mørnet væk, eller det er sværere at benytte en donkraft, end de troede.

Det kan være farligt at punktere

Det kan være ekstremt stressende at skifte dæk - og hårdt og beskidt. Det er heller ikke ufarligt at stå i vejsiden eller i nødsporet og skifte dæk med bilerne susende om ørerne. I det hele taget er der mange steder, hvor det vil utrygt at strande med et fladt dæk; en øde landevej i Italien eller et suspekt område af en sydfransk storby.

Kør roligt videre med et fladt dæk

Hurra for teknologiske opfindelser! Bridgestone, verdens største dækfabrikant har udviklet DriveGuard, et højteknologisk dæk, der kan køre videre efter en punktering - uanset hvor slem den er. Hele 80 kilometer med en fart på 80 km i timen uden du kan mærke det. DriveGuard er det første dæk af denne type, der kan monteres på nyere almindelige personbiler (med dæktryksovervågningssystemet TPMS -som er lovpligtigt på nye biler efter 2014).

DriveGuard dækket kort fortalt

DriveGuard blev lanceret i USA i 2016 og er nu kommet til Danmark. DriveGuard er det første af sin slags, og er blevet testet af danske, europæiske og amerikanske bilentusiaster med imponerende resultater. Ud over at være "punkterfrit" har DriveGuard en høj køresikkerhed på våd vej og i vintervejr, kort bremselængde, høj kørekomfort og høj brændstofeffektivitet.


Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire