Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/11-17   -   Pressemeddelelse

Bridgestones revolutionerende vinterdæk DriveGuard Winter bliver revet af hylderne



Danske bilister ønsker at køre vinteren i møde uden risiko for at skulle stå i mørket i sne og sjap og skifte et punkteret dæk. Det revolutionerende vinterdæk fra Bridgestone, DriveGuard Winter, er blevet revet af hylderne.

Bridgestones revolutionerende DriveGuard sommerdæk, hvor man kan køre videre efter en punktering, blev i efteråret fulgt op med et DriveGuard vinterdæk. Og det seneste kig på salgstallene hos Bridgestone bekræfter de snart tomme hylder hos forhandlerne – DriveGuard Winter er nemlig blevet revet af hylderne af ivrige bilister, der har set fidusen i det nye DriveGuard-dæk.

DriveGuard er en ny type dæk, hvor man kan køre videre op til 80 km med 80 km/t på et punkteret dæk – dækket beholder nemlig sin form og manøvredygtighed, selvom det er punkteret!

Danske bilister vil have DriveGuard
Bridgestone’s danske salgsorganisation fortæller, at salget af DriveGuard Winter for 2017 indtil videre ligger på index 130. Så selv om vi stadig har det seriøse vintervejr til gode, så har salget af DriveGuard de sidste måneder bestemt ikke skuffet. Hylderne med de populære dæk er ikke længere helt så tætpakkede, men der er stadig DriveGuard-dæk at købe, hvis du endnu ikke har fået købt vinterdækkene, lyder det fra Michael Nielsen, salgschef hos Bridgestone.

Sikker kørsel i vinterens mørke og kulde
DriveGuard er en helt ny måde at tænke dæk på, fortæller Jakob Rønsholt, europæisk direktør for Consumer Business Unit hos Bridgestone. Han forklarer: ”Hvorfor løbe risikoen for at skulle stå i vintermørke, sne og slud og skifte dæk i vejsiden, fordi man er punkteret? Med DriveGuard kan man køre videre efter en punktering, op til 80 km med 80 km/t. Kom sikkert hjem i varmen eller ind på et autoværksted, og få så skiftet dækket dér.”

Et DriveGuard Winter dæk også til din bil
DriveGuard er ikke begrænset til montering på særlige bilmærker eller modeller, men kan monteres på de fleste biler, der har et dæktryk-overvågningssystem (TPMS). TPMS er lovpligtigt på alle nye biler siden november 2014. DriveGuard Winter leveres i 11 forskellige størrelser, fra 15” til 18”.

Det perfekte vinterdæk til vinterveje
DriveGuard Winter er blevet testet på Bridgestones vinter-testbane i Vidsel i Sverige. Testresultaterne bekræfter, at DriveGuard Winter er et dæk, der står fast på både våde veje og på veje med sne og is – den avancerede lamelteknologi er nemlig med til at give dækket et fantastisk vejgreb og uovertruffen manøvredygtighed selv på frosne veje.

Når termometeret sniger sig over frysepunktet, og vejret byder på våde og sjappede veje, er DriveGuard Winter også et dæk, man kan stole på. Det leder vandet bort så effektivt, og bider sig så sikkert fast på våde veje, at dækket er blevet honoreret med en B-rating inden for EU’s dæklabel-værdier.

Hemmeligheden bag DriveGuard’s gode vejgreb i vådt og fedtet føre bygger på en videreudvikling af Bridgestone’s Blizzak LM001 dæk. Bridgestone’s ingeniører har udviklet videre på den patenterede gummiblanding-teknologi og designet fra Blizzak LM001-dækket, som sikrer effektiv bortledning af vand og reducerer risikoen for akvaplaning markant.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire