Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-18   -   Pressemeddelelse

Den nye Mercedes-Benz A-klasse er originalmonteret med Turanza T005 dæk



Mercedes-Benz og Bridgestone har i mere end to år arbejdet tæt sammen for at designe, udvikle og finjustere det nye Turanza T005 dæk til den nye Mercedes A-klasse. Dækket leveres til hele 17”-19” serien inklusiv 17” og 18” dæk med Run Flat teknologi.

Mere end to år har det taget Mercedes-Benz og Bridgestone at designe, konstruere og finjustere de optimale dæk til Mercedes’ nye A-klasse, som nu ruller afsted fra samlebåndet monteret med Turanza T005 touring dæk. Undervejs i processen er dækket blevet testet, testet og testet igen for at trække den optimale køreoplevelse ud af samspillet mellem bil og dæk og opfylde de høje standarder, som både Mercedes og Bridgestone er kendt for.

Italieneren og tyskeren i tæt duel
Det er den teknisk stærke kører italieneren Daniele Turriziani, der har været testkører for Bridgestone gennem hele udviklingen, og været med til at presse ingeniørernes formåen til det yderste for at få samspillet mellem bil og dæk til at gå op i en højere enhed.

”Mercedes-Benz’ A-klasse har et ungdommeligt og dynamisk design, som vi har villet udfordre til det yderste ved at skræddersy dækkene til bilen fra begyndelsen af designfasen,” forklarer Daniele Turriziani. ”Bridgestones ingeniører har tilpasset den nyeste mønster compound til A-klassens design og krav. Sammen har vi testet, justeret og atter testet dækket på Bridgestone European Technical Center og Proving Ground. Vi fortsatte med at udvikle designet, indtil vi vidste, at det var perfekt i alle henseender.”

Best in class på Run Flat teknologi
Det grundige udviklingsarbejde har skubbet grænserne for dækteknologi. Turanza T005 har fået klassens førende label-værdier for Run Flat teknologi, med A for våd vej, og B for rullemodstand – nogle dimensioner endda med A/A kombination.

Turanza T005 tilgængelig på eftermarkedet
Selv om Turanza T005 først blev lanceret i begyndelsen af 2018, var der ved udgangen af marts allerede solgt mere end 1 mio. dæk i Europa. T005 leveres til hele 17”-19” serien inklusiv 17” og 18” dæk med Run Flat teknologi, og vinterdæk-programmet er også tilgængelig på eftermarkedet.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire