Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/10-19   -   Pressemeddelelse

Bridgestone tildelt Årets Producent-pris af Auto Bild for deres premium vinterdæk Blizzak LM005



Det prestigefyldte bilmagasin Auto Bild giver topkarakter til Bridgestone’s premium vinterdæk Blizzak LM005 med vurderingen ’fremragende’.

Bridgestone’s nye premium vinterdæk Blizzak LM005 er sluppet gennem nåleøjet og kåret som vinder i det ansete bilmagasin Auto Bild’s meget omfattende vinterdækstest, hvor eksperterne har testet fordele og ulemper ved 53 vinterdæk i dimensionen 225/45 R17. Auto Bild’s grundige test af vinterdæk er blevet suppleret af flere tests – alle sammen med overordnet fokus på én egenskab: bremselængden på sne samt på våde og tørre vejoverflader.

Og resultatet af Auto Bilds mange tests taler sit tydelige sprog: Blizzak LM005 fik topkarakter med vurderingen ’fremragende’, og de flotte resultater medførte, at Bridgestone blev kåret som Årets Producent.

Blizzak LM005 også kåret af TÜV SÜD – og har som det første vinterdæk fået EU-mærket A-grade for vådgreb

Blizzak LM005 er tidligere blevet kåret som et af de bedste dæk i TÜV SÜD testen i kategorierne ’bremsning på sne’, ’bremsning på is’ og ’trækkraft på sne’ og ligger som en klar nummer 1 på ’vejgreb og bremseevne i vådt føre’ og ’bremsning på våd vej i sving’.
Blizzak LM005 er det første vinterdæk, som har opnået vådgrebsklasse A for hele produktlinjen.
Der er også roser til Blizzak LM005 fra det anerkendte tyske online-medie Auto Motor und Sport, som giver dækket vurderingen ’very good’.

Udviklet med afsæt i 20.000 europæiske bilisters behov

Det nye premium vinterdæk er blevet udviklet med afsæt i resultaterne af en brugerundersøgelse gennemført af Bridgestone med 20.000 deltagere i hele Europa. Der blev fokuseret specielt på de daglige udfordringer, som bilister hele tiden står over for. Deltagerne sagde, at de ønskede et vinterdæk, som giver pålidelig kontrol over køretøjet under våde forhold og med stærk ydeevne på sne og is.

Dit nye vinterdæk Blizzak LM005 er klar på hylderne

Bridgestone Blizzak fås i øjeblikket i 118 dimensioner (14 til 21''). 46 ekstra dimensioner vil følge i 2020, og sortimentet bliver udvidet til 22''. Det er det første vinterdæk, der har fået EU-mærket A-grade for vådgreb for hele produktlinjen.

I 2020 vil Bridgestone's unikke DriveGuard teknologi også kunne fås i de 24 mest populære størrelser. Med DriveGuard teknologien kan man fortsætte kørslen 80 km med 80 km/t efter en punktering.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire