Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/03-20   -   Pressemeddelelse

Bid dig fast med de nyeste enduro-dæk Battlecross E50 Extreme – vildere end sin forgænger!



Er du klar til at blive svinet til? Bid dig fast gennem mudder og vandpytter, over grus og trærødder med de nyeste enduro-dæk Battlecross E50 Extreme fra Bridgestone – en videreudvikling af forgængeren Battlecross E50.

Langdistance motocross gennem nådesløse og ekstreme omgivelser som skov, markarealer og kuperede grusgrave. Enduro stiller hårde krav til kører, motorcykel – og ikke mindst dækkene, der skal kunne klare mosten og bide sig fast i skarpe, fedtede og ujævne underlag!

Verdens største dækproducent Bridgestone har også en lang historie med udvikling og produktion af motocross dæk. Bridgestone lancerer nu sit nye Battlecross E50 Extreme dæk. Det er en videreudvikling af det populære Battlecross E50-dæk, som blev lanceret i 2019 – for den teknologiske udvikling går stærkt, når det er marginalerne, der tæller på banen.

Bider sig fast, hvor der ikke er meget at bide i
Sammenlignet med sin stærke forgænger, så er Battlecross E50 Extreme videreudviklet til at opnå endnu bedre greb i underlaget, bl.a. ved at skrue lidt ned for stivheden i gummiet. Det betyder, at Extreme-dækket bider særligt godt, også i underlag hvor der ikke er meget at bide i, som fx store sten eller trærødder.

E50 Extreme benytter en blød gummiblanding i det nyudviklede mønster til at opnå det kraftfulde greb og den stabilitet, som kræves ved hård enduro konkurrenceløb.

Battlecross E50 Extreme er landet på hylderne hos din MC-forhandler
Find Battlecross E50 Extreme på hylderne hos din MC-forhandler i bagdæk-størrelse 140/80-18 70M NHS (Not for Highway Service – ikke til kørsel på offentlig vej).

En jævn strøm af nye, premium Bridgestone motorcykeldæk i 2020
Bridgestone er den dækproducent, der investerer mest i udvikling og research, med investeringer på 6 milliarder danske kroner.

Alene i 2020 har Bridgestone indtil nu lanceret fire nye, premium motorcykeldæk til racing, touring, sport og ekstrem enduro racing, nemlig:

• Battlax Classic Racing CR11 – et dæk, der er specielt udviklet til Maxi Classic Racing og allerede har bevist sine overlegne egenskaber.
• Battlax BT46 – nyt og forbedret touringdæk, som skal erstatte det ikoniske Battlax BT45.
• Battlax Racing Street RS11 – det nye flagskib i Racing Street kategorien udviklet til premium sport bikes.
• Battlecross E50 Extreme – til extrem enduro racing.

2020 tegner til at blive et godt år for de danske motorcyklister, der vil øge deres køreglæde med et sæt premium dæk fra Bridgestone.


Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire