Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/03-20   -   Pressemeddelelse

Bliv klar til MC racing sæsonen: Bridgestone lancerer Battlax Classic Racing CR11



Så er der svedigt MC-dæknyt fra verdens største dækproducent Bridgestone, der lancerer sit nye dæk Battlax Classic Racing CR11, specielt udviklet til Maxi Classic Racing

Foråret dufter af benzin og gummi – i hvert fald for de mange entusiaster, der lever og ånder for Classic Racing! Det er ikke kun de firhjulede, der slippes løs på banerne med forårets komme, også MC-folket og tohjulerne har sat sig solidt på Classic Racing.

Så skal du have veteranen shinet op og gjort klar til foråret, så er det tiden at kigge på grej og gear – og her er spændende nyt: Bridgestone har netop lanceret deres nye racing MC-dæk, Battlax Classic Racing CR11, som er klar til levering fra maj 2020.

Classic motorcykler med den nyeste dækteknologi
Battlax Classic Racing CR11 er udviklet med samme dækteknologi som den, Bridgestone anvender i sin Racing Battlax dækserie, udviklet til motorcykelløb.

Er din cykel fra halvtredserne og tresserne, hvor klasserne var kendt ved maskinernes kubikstørrelser – fra 50 cm3 til 500 cm3? Eller er det en ’ung model’ fra firserne, hvor road racing-feltet var præget af japanerne i de topmoderne klasser som SuperSport og SuperBike?

Uanset årstallet på cyklens dåbsattest, så er det den nyeste dækteknologi, du kan sætte på hjulene med Battlax Classic Racing CR11-dækket, som er baseret på gummiblandingen og mønsteret fra det anerkendte racerdæk Battlax Racing R11.

Battlax Classic Racing CR11 er på hylderne fra maj 2020
Find Battlax Classic Racing CR11 på hylderne hos din MC-forhandler i front size 110/80R18 og rear size 150/65R18 – begge mærket NHS (Not for Highway Service – ikke til kørsel på offentlig vej).

En jævn strøm af nye, premium Bridgestone motorcykeldæk i 2020
Bridgestone er den dækproducent, der investerer mest i udvikling og research, med investeringer på 6 milliarder danske kroner.

Alene i 2020 har Bridgestone indtil nu lanceret fire nye, premium motorcykeldæk til racing, touring, sport og ekstrem enduro racing, nemlig:

• Battlax BT46 – nyt og forbedret touringdæk, som skal erstatte det ikoniske Battlax BT45.
• Battlax Racing Street RS11 – det nye flagskib i Racing Street kategorien udviklet til premium sport bikes.
• Battlecross E50 Extreme – til extrem enduro racing.
• Battlax Classic Racing CR11 – et dæk, der er specielt udviklet til Maxi Classic Racing og allerede har bevist sine overlegne egenskaber.

2020 tegner til at blive et godt år for de danske motorcyklister, der vil give deres øge deres køreglæde med et sæt premium dæk fra Bridgestone.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire