Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/04-21   -   Pressemeddelelse

Lever Turanza T005-dækket op til de flotte testresultater?



For 3. år i træk er touringdækket Turanza T005 fra Bridgestone kåret som testvinder. Men hvordan er Turanza T005 blevet taget imod hos danske bilister og forhandlere – lever dækket op til de flotte testresultater? Vi har spurgt en professionel dæknørd.

For 3. år i træk er touringdækket Turanza T005 fra Bridgestone kåret som testvinder. Senest har både ADAC, auto motor und sport samt AutoBild allrad fremhævet dækkets fantastiske egenskaber på både tørre og regnvåde veje. Kort bremselængde, fantastisk vejgreb og præcis styring blev brugt til at beskrive Turanza T005 i alle 3 dæktests.

Men hvordan er Turanza T005 blevet taget imod hos danske bilister – og hos danske forhandlere? Vi har spurgt en fagmand og bedt om hans vurdering af testresultaterne for Turanza T005. Er de overbevisende testresultater noget, der gør en reel forskel og har mærkbar betydning i den daglige brug af dækket?

Professionel dæknørd
Bo Nielsen, ejer af First Stop Maribo Dækcenter har med egne ord været dæknørd hele sit liv.

”Jeg er 2. generations dækmand. Min far startede Maribo Dækcenter i 1987. Siden jeg var knægt, har jeg rendt i halen af min far og er opvokset med dæk og gummi. Jeg har aldrig lavet andet, og kalder mig selv en dæknørd,” indleder Bo Nielsen.

Han præsenterer First Stop Maribo Dækcenter: ”Som First Stop forhandler ejer jeg min butik og må sælge de dækmærker, jeg vil. Udover Bridgestone forhandler vi et par andre premium-mærker, hvor vi er lagerførende i udvalgte størrelser, og resten skaffer vi fra dag til dag.”

Lækkert at få et problemfrit dæk
Bridgestone Turanza T005 er testvinder for 3. år i træk. Dækket giver bilisten klassens førende EU label-værdier, med A for våd vej, og B for rullemodstand – nogle dimensioner endda med A/A kombination.

På nuværende tidspunkt har Maribo Dækcenter sendt rigtig mange Turanza T005 ud på de danske veje, fortæller Bo Nielsen.

”Vi har monteret ekstremt mange T005, og vi har ikke modtaget hverken reklamationer eller oplevet nogen form for problemer med dækket. Der er en grund til, at vi bruger Turanza T005 igen og igen, og det er, at det er problemfrit.”

”Jeg er superlykkelig for Bridgestone T005! Som fagmand er det lækkert at få et problemfrit dæk. Vi ved, at når vi sælger det til kunden og sætter det på hans bil, så bliver han glad – og det er jo glade kunder, vi lever af. Vi har ikke råd til utilfredse kunder,” siger Bo Nielsen.

Lever op til kundernes ønsker og forventninger
Ikke kun den professionelle fagmand er glad for Turanza T005. Det er kunderne også, oplever Bo Nielsen.

”Vi har faktisk ikke haft nogen utilfredse kunder,” fortæller Bo Nielsen. ”Kunderne fortæller, at dækket kører godt og problemfrit, og at det lever op til deres forventninger og reagerer, som man forventer et dæk skal reagere. Ved andre dæk har nogle af vores kunder fx oplevet, at de har været usikre på, om dækker følger med ved undvigemanøvrer.”

”Med Turanza T005 fortæller kunderne mig, at de har en oplevelse af, at der ikke er nogen overraskelser. Dækket gør præcis det, de ønsker og forventer, også i nødsituationer og undvigemanøvrer. Og så er dækket prismæssigt fornuftigt.”

En problemfri testvinder med sikkerhed i top
Bridgestone har udviklet T005 dækket på baggrund af interviews med tusindvis af europæiske bilister. I forbrugerundersøgelsen har Bridgestone spurgt de europæiske bilister om deres ønsker og forventninger til et dæk. Øverst på listen stod sikkerhed, herudover pegede forbrugerne på højt kilometertal, god bremseevne, lavt støjniveau og fornuftig pris.

”For en gangs skyld er der med Turanza T005 endelig lavet et dæk, som tager udgangspunkt i, hvad forbrugere ønsker og kræver,” konstaterer Bo Nielsen tilfreds og tilføjer: ”Der er en grund til, at T005 er testvinder, det er jo sikkerhed frem for alt.”

Driveguard er et ekstra plus
Til sidst ønsker Bo Nielsen at fremhæve et ekstra plus ved T005, nemlig DriveGuard-teknologien, som Bridgestone nu anvender i flere og flere af deres dæk, herunder også i flere størrelser af Turanza T005. Med DriveGuard kan man køre videre op til 80 kilometer med 80 km/t efter en punktering, fordi dækket ikke klapper sammen.

”De fleste kunder ved ikke, at DriveGuard-teknologien findes. De har hørt om Run Flat, som var første generation af de såkaldte ’punkterfri’ dæk, men det kostede det hvide ud af øjnene og krævede overvågningssystemer, der som regel kun var monteret på nye store, dyre biler,” siger Bo Nielsen.

”Dæk med DriveGuard-teknologi kan bruges af alle med automatisk dæktrykovervågning (TPMS) i bilen – dvs. alle biler nyere end 2014. Dækkene monteres på standardfælge, og de koster kun omkring 10 % mere end et tilsvarende dæk uden DriveGuard, så de er til at betale. Til gengæld slipper man for at stå i vejkanten og skifte dæk, hvis man punkterer – for ikke at tale om sikkerheden ved at undgå at miste herredømmet over bilen ved en pludselig punktering i høj fart,” slutter Bo Nielsen.


Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire