Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/05-22   -   Pressemeddelelse

Åh nej, det er snart Fars dag – hvad skal du finde på?



Fars dag nærmer sig, men far ønsker sig som sædvanligt ikke rigtig noget … Suk! What to do? Er din far bilentusiast, så er hjælpen på vej! Teknisk chef hos Bridgestone Jesper Sørensen har fundet de sejeste, de sjoveste og de mest nyttige gadgets til bilen – og du kan bare vælge fra listen!

Gå med en klassiker
Klassikeren er en p-skive, og der er mange typer at vælge i mellem. Du kan gå med en elektronisk, der automatisk sætter uret, når du parkerer bilen – perfekt til den glemsomme far. Er han mere til design end elektronik, kan du købe en stilsikker p-skive fra Stelton eller Eva Solo. Er din far interesseret i bæredygtighed og miljø, så køb ham en p-skive med solcelle-teknologi.

En anden klassiker er en kopholder eller en termokop. Men faktisk kan du også få en minikaffemaskine, der kan sættes i cigartænderen – en perfekt gave, hvis din far har lange dage på landevejen.

Få styr på dækkene – også ved punktering
Skifter din far selv fra vinterdæk til sommerdæk, så giv ham et værktøjssæt, som indeholder en kombineret donkraft og kompressor, så han kan hejse bilen op og nemt skifte dækket. Du får både donkraft, kompressor, fastnøgle, nødhammer, luftpumpe, handsker, advarselstrekant i en samlet pakke. Så er din far klar til at skifte dæk, hvis han punkterer på turen.

Eller endnu bedre! Hvad med at forære din far et sæt dæk til bilen, der gør, at han slipper for at skifte dæk ved en punktering? Han undgår farlige situationer i vejkanten eller i nødsporet på motorvejen og slipper for irriterende forsinkelser og aflyste møder.

Jesper Sørensen fremhæver her Bridgestone touringdækket Turanza T005 med DriveGuard-teknologi. Dækket har kort bremselængde, fantastisk vejgreb og præcis styring på både tørre og regnvåde veje, og har fået topplaceringer i adskillige europæiske test i år. Og ovenikøbet får du så DriveGuard-teknologien, som gør, at din far kan køre videre efter en punktering med 80 km i timen i 80 km.

Lækkert lir til bilen
Er din far til lækkert lir til bilen, så kan du købe lækre alufælge, der matcher bilens farve og form. Der er masser at vælge imellem. Du kan få flerfarvede, stribede eller prikkede fælge, og farvemæssigt er det mest trendy valg lige nu ’gunmetal’ eller mat grafit. Men en klassisk sort fælg er også altid flot til en bil med farve. Skal det være eksklusivt, kan du gå med en keramisk eller poleret finish.

Pas godt på din far og hans sikkerhed i bilen med et HUD (Head Up Display). Et Head Up Display projicerer billeder fra navigation eller smartphone op på forruden, så han ikke behøver at fjerne blikket fra vejen. HUD’en placeres på instrumentbrættet, og billederne fra telefonen bliver vist med Bluetooth på en gennemsigtige film på forruden eller via en reflektorplade.

Du kan også overraske ham med et sjovt rat-overtræk – hvad med et i lyserød eller leopardmønstret plys?
De fås selvfølgelig også som et klassisk læderovertræk, eller du kan forære ham et intelligent rat-overtræk ud, som sender oplysninger om kørestil, håndposition osv. til mobilen.

Er der ikke noget af ovenstående, der falder i din smag, kan du jo altid gå med den ultimative klassiker: et duftende grantræ eller et sæt plysterninger til bakspejlet.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire