Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden
19/08-24   -   Pressemeddelelse

Den nye Lamborghini Temerario hybrid er udstyret med et komplet sortiment af specialudviklede Bridgestone dæk



Den længe ventede hybrid sportsvogn Lamborghini Temerario er endelig lanceret og lever fuldt op til hypen med specialdesignede Bridgestone dæk.

Bridgestone er valgt som eksklusiv dækpartner og har designet hele tre dækmonteringer til den nye, toptjekkede HPEV, der er udstyret med en twin-turbo V8 hybrid drivlinje med tre elektriske motorer.

• Sommerdæk: Specialdesignede Potenza Sport dæk
• Banedæk: Specialdesignede Potenza Race dæk
• Vinterdæk: Specialdesignede Blizzak LM005 dæk

Bridgestone er Lamborghinis officielle tekniske partner og er valgt som eksklusiv dækpartner til den nye Lamborghini Temerario. Bridgestone har udviklet et komplet dækprogram, der booster supersportsvognens ydeevne under alle forhold.

Tidligere har også sportsvogne som Lamborghini Huracán STO, Tecnica, Sterrato, Huracán EVO og V12 Hybrid HPEV Lamborghini Revuelto været udstyret med Bridgestone dæk som originalt udstyr.

Sommerdækket Potenza Sport til Temerario
Bridgestone har taget udgangspunkt i sin stærke motorsportsarv og specialdesignet dæk fra den ikoniske Potenza-dækfamilie til Temerarios sommer- og banemonteringer.

Potenza Sport-tilpasningen til Lamborghini Temerario har et mønsterdesign, der giver optimal håndtering på tør og våd vej og en maksimal sportslig oplevelse ved høj hastighed. Føreren får højere vejgreb, overlegen trækkraft og ekstrem kørekomfort.

Det højtydende Potenza Sport til Temerario fås også i en Run-Flat udgave, som gør, at føreren bevarer kontrollen over bilen efter en punktering og sikkert kan fortsætte kørslen i 80 km med op til 80 km/t.

Potenza banedækket
Lamborghini Temerario er udstyret med den første og eneste motor, der er i stand til at nå 10.000 o/min. For at matche de utrolige præstationer har Bridgestone konstrueret et unikt Potenza banedæk.

Dækket giver et fremragende vejgreb, forbedret håndtering og langvarig ydeevne for alle baneentusiaster, baseret på en skræddersyet gummiblanding, der er udviklet til banebrug og derefter overført til vejbrug.

Specialudviklet Blizzak LM005 til vinterbrug
Bridgestone har videreudviklet sit prisvindende vinterdæk Blizzak LM005 specielt til Temerario, hvor det gør hybrid-superbilen i stand til at levere toppræstationer selv under ekstreme vinterforhold.

Dækkene er udviklet virtuelt og sparer ressourcer og tid
Dæksortimentet til Lamborghini Temerario er udviklet med Bridgestones virtuelle dækudviklingsteknologi. Virtuel dækudvikling eliminerer omkring 200 fysiske prototyper, nedbringer antallet af fysiske køretøjstests med 80 procent og reducerer udviklingstiden med op til 50 procent. Teknologien fører også til en reduktion på op til 60 procent i råvareforbrug og CO2-udledning i udviklingsfasen.

De specialdesignede Bridgestone-dæk til Lamborghini Temerario er tilgængelige i otte dimensioner på tværs af 20" og 21" størrelser.


Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele