Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/04-08   -   Pressemeddelelse

BullGuard CEO går af

BullGuard har annonceret, at CEO Heini Zachariassen går af efter 5 år ved roret i virksomheden. I denne periode har BullGuard udvidet fra 3 til 100 medarbejdere med en indtægt, der er mere end fordoblet hvert år.

Om afgangen udtalte bestyrelsesformand Morten Steen-Jørgensen: "Heini har meddelt bestyrelsen, at han mener, at det er tid til at prøve noget andet. Bestyrelsen accepterer hans beslutning nu, hvor BullGuard er blevet profitabel efter 5 år med hurtig vækst".

Steen-Jørgensen fortsatte: "Heini har bragt virksomheden gennem et af de mest vanskelige faser: opbygge og lede hurtig vækst og bringe virksomheden til profitabilitet. Meget få mennesker er i stand til at gøre det, og Heini har gjort et fantastisk arbejde."

Om sin beslutning sagde Heini Zachariassen: "Det har været en fantastisk tid i BullGuard. Jeg har arbejdet hårdt de sidste tre kvartaler mod et klart mål om at gøre BullGuard profitabelt i Q1, et mål vi sammen har nået samtidig med, at vi har fået ny rekord i indtjening."

Han fortsatte: "At tage en virksomhed fra grundlæggende koncept til etableret, branded og profitabel enhed er hvad jeg nyder mest, så jeg ser frem til at få mine hænder snavsede igen med nogle få interessante ideer."

En ny BullGuard CEO er allerede fundet og vil blive annonceret af bestyrelsen i en separat pressemeddelelse.

###

Om BullGuard
BullGuard specialiserer sig i sikkerhedsløsninger til PC og mobil til private og små virksomheder, med vægt på teknisk excellence, brugervenlighed og kundepleje. BullGuard er engageret i at skabe enkle, omkostningseffektive, samlede sikkerhedsløsninger for at give brugere førsteklasses beskyttelse mod computer vira og andre ubudne gæster.

BullGuards hovedkvarter er placeret i København og har kontorer i Australien, Rumænien og England.

Relevant information

http://www.bullguard.com


Pressekontakt


Firma

BullGuard Danmark A/S
Wichmandsgade 5F
5000 Odense C, Danmark

  30 50 83 53
  30 50 83 53

http://www.bullguard.com

Modtag nyheder fra BullGuard Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire