Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/01-10   -   Pressemeddelelse

BullGuard overtager nordisk salgs og distributionsfirma

Det danske softwarefirma BullGuard, der udvikler internetsikkerheds-produkter til forbrugerne, har netop opkøbt BullGuard Nordic A/S, der hidtil har haft eneret på salg og distribution af BullGuards produkter i Danmark og resten af Norden.

BullGuard Nordic har hidtil været ejet af Rasmus Visby. Opkøbet sker som et led i BullGuards strategi om yderligere vækst, mere fokuseret markedsføring samt en større synlighed på det nordiske marked, understøttet af en videre udvidelse af produktportefølje og kundeydelser.

Som resultat af en ny og fokuseret strategi har BullGuard netop gennemført en større kapitaludvidelse, idet virksomheden har fået tilført et betydeligt beløb fra eksisterende samt nye investorer. En del af dette provenue er, på linie med strategien, blevet anvendt til at erhverve den nordiske salgs og distributionsagent.

Søren Ravn, administrerende direktør i BullGuard, uddyber: "Vi har netop afsluttet en større fundingrunde og en del af den netop tilførte kapital er blevet anvendt til købet af Rasmus Visbys firma. Rasmus Visby har i rollen som vores nordiske agent gennem de sidste 5 - 6 år opbygget en god forretning i specielt Danmark, og opkøbet af hans firma er det første skridt i eksekveringen BullGuards nye strategi, som vi har arbejdet med gennem de sidste 6-9 måneder: Vi ser en øget opmærksomhed og interesse fra forbrugerne for at sikre sig på nettet - både i form af at beskytte mobilen og computeren mod hackere og identitetstyverier, samt i form af at sikre fotos og anden personlig data mod eksempelvis computernedbrud. Med vores 100% fokus på forbrugerne og deres krav om især funktionalitet, brugervenlighed og support er BullGuard optimalt positioneret til at sikre opfyldelsen af forbrugernes behov og ønsker. I løbet af de kommende måneder vil BullGuard søsætte spændende tiltag, blandt andet i form af etablering på en række nye markeder. Vi er eksempelvis i færd med at etablere os i Sverige, Tyskland og Frankrig."

Salg og distribution af BullGuard's produkter i Danmark vil fremover blive varetaget af BullGuard Danmark A/S, et hel-ejet datterselskab i BullGuard gruppen. Den danske forretning vil blive ledet af Jan Nissen Pedersen, som fornylig er kommet til BullGuard fra Acer. Jan Nissen Pedersen, direktør for BullGuard Danmark, siger: "Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at videreudvikle BullGuards position på det danske marked. Selvom vi har en ret god position på det danske marked, mener jeg stadig, at der er masser af uudnyttet potentiale som jeg ser frem til at arbejde med."

###

Om BullGuard
BullGuard er en IT-virksomhed med hovedkontor i København og salgsafdeling i Odense. Desuden har firmaet afdelinger i England, Benelux, Australien, Rumænien og USA. Siden den første version af BullGuard blev udgivet i 2002 har virksomheden haft en stor vækst i såvel omsætning som antallet af kunder. BullGuard har 100 ansatte.

Om BullGuard Internet Security
BullGuards mission er at gøre det sikkert for almindelige mennesker at benytte sig af alle internettets fantastiske muligheder, uden at pådrage sig vira og drukne i spammails.

Derfor har vi udviklet markedets mest brugervenlige sikkerhedsprodukt: BullGuard er nemt at bruge, beskytter dig fuldt ud, og har en Live Support der er uden sidestykke i branchen - og på dansk.
Vi har taget alle de nødvendige sikkerhedskomponenter samlet dem i ét enkelt produkt. Med BullGuard får du Antivirus, Firewall, Spamfilter og Backup i ét produkt, og en brugerflade der er udviklet til at være let at bruge for helt almindelige mennesker. Computersikkerhed er for vigtigt til at være forvirrende. Så enkelt er dét.

Relevant information

http://www.bullguard.com


Pressekontakt


Firma

BullGuard Danmark A/S
Wichmandsgade 5F
5000 Odense C, Danmark

  30 50 83 53
  30 50 83 53

http://www.bullguard.com

Modtag nyheder fra BullGuard Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire