Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/12-10   -   Pressemeddelelse

BullGuard har gjort det igen: Valgt som det bedste virusbeskyttelsesprogram på markedet for 2. gang i træk

For anden gang har uafhængige testresultater fra AV-Test-laboratoriet placeret BullGuard Internet Security, version 10, som topscorer i sikkerhedsbranchen.

BullGuard, som er specialist i brugervenlige sikkerhedsløsninger til computere og mobiltelefoner, fik topplacering på AV-Test-laboratoriets oktober-liste, da det helt nye sikkerhedsprogram blev præsenteret for det uafhængige laboratorium. Nu, hvor resultaterne for november ligeledes er blevet offentliggjort, og BullGuard igen er placeret øverst på listen, kan BullGuard fejre julen i forvisning om, at vi sidder godt og solidt på førstepladsen.

Her er testresultaterne, der beviser, at sikkerhedsprodukterne fra BullGuard er de bedste virusbeskyttelsesprogrammer på markedet.

Beskyttelse mod 0-dag angreb ("Real World"):
BullGuards resultat: 100 %
Branchens gennemsnit (baseret på 23 sikkerhedsprodukter): 81 %

Blokering af malware (Dynamic Detection Testing):
BullGuards resultat: 95 %
Branchens gennemsnit (baseret på 23 sikkerhedsprodukter): 45 %

Identifikation af AV-Test-laboratoriets "repræsentative malware-sæt":
BullGuards resultat: 98 %
Branchens gennemsnit (baseret på 26 sikkerhedsprodukter): 96 %

Identifikation af Wildlist malware:
BullGuards resultat: 100 %
Branchens gennemsnit (baseret på 26 sikkerhedsprodukter): 100 %

"Vi er selvfølgelig virkelig glade for, at vi har formået at etablere en så stærk position," udtaler Claus Villumsen, som er teknologichef hos BullGuard. "Hemmeligheden bag disse fremragende resultater er den struktur, som vi har valgt at anvende i vores sikkerhedsprogram, og som består af et miljø med maksimal sikkerhed baseret på en opbygning af forsvarsmekanismer og teknologi i flere lag.

Lagene indbefatter en række værktøjer til brug ved web scanning, behaviour blocking og traditionel signatur-identifikation. BullGuards unikke måde at kombinere de forskellige teknologier med hinanden på garanterer, at enhver uønsket kode, der måtte komme igennem ét lag, bliver stoppet af det næste," forklarer Claus Villumsen.

Resultaterne fra AV-Test vil blive offentliggjort på laboratoriets hjemmeside http://www.av-test.org i første kvartal af 2011. På samme tidspunkt offentliggøres resultaterne også for resten af branchen. Interesserede læsere er velkomne til at bestille BullGuards testresultater.

Uafhængige testresultater fra AV-Test-laboratoriet placerer BullGuard Internet Security, version 10, som topscorer i sikkerhedsbranchen, se et uddrag af resultaterne på BullGuards hjemmeside, her:
http://www.bullguard.com/why/bullguard-internet-security/av-test-results-bullguard-v10-november-2010.aspx

###

Om BullGuard
IT-virksomheden BullGuard har hovedsæde i England og blev etableret i 2002 af danske IT entreprenører. BullGuard, der er 100 % fokuseret på forbrugere, har siden etableringen oplevet kontinuerlig vækst med kontorer i København og Odense samt salgsselskaber i England, Benelux, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA, Australien og en udviklingsafdeling i Rumænien.

Om BullGuard Internet Security
BullGuards mission er at gøre det sikkert for almindelige mennesker at benytte sig af alle internettets fantastiske muligheder, uden at pådrage sig vira og drukne i spammails. Derfor har vi udviklet markedets mest brugervenlige sikkerhedsprodukt: BullGuard er nemt at bruge, beskytter dig fuldt ud, og har en Live Support der er uden sidestykke i branchen - og på dansk. Vi har taget alle de nødvendige sikkerhedskomponenter samlet dem i ét enkelt produkt. Med BullGuard får du Antivirus, Firewall, Spamfilter og Backup i ét produkt, og en brugerflade der er udviklet til at være let at bruge for helt almindelige mennesker.

Relevant information

http://www.bullguard.com


Pressekontakt


Firma

BullGuard Danmark A/S
Wichmandsgade 5F
5000 Odense C, Danmark

  30 50 83 53
  30 50 83 53

http://www.bullguard.com

Modtag nyheder fra BullGuard Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire