Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/07-13   -   Pressemeddelelse

Platform 4 og BunkerLove i stille kunstnerisk bølge

INVITATION Som et led i årets BunkerLove festivaller præsenteres In a Silent Wave i samarbejde med Platform 4:

LØRDAG d. 13 Juli kl. 19 i Karolinelund i Aalborg
· Henrik Astrup - Ambient elektronisk opvarmning
· In a Silent Wave - koncert med Gregers Kirkegaard (guitar, keyboard & komposition), Andreas Bennetzen (bas & loops), Sarah Schramm (trompet)
· Dj yngveSin - ekspressivt elektronisk set

SØNDAG d. 14 juli til CHILLED BunkerLove 2013 på Grønhøj strand
· Kl 15-18 kan man opleve Tulle Ruth med sin Vinddrevne lirekasse der spiller musik ved hjælp af Vestenvinden alene
· Kl. 15-16 Ambient elektronisk set opvarmer sandet, Henrik Astrup
· Kl. 16-18 In A Silent Wave - Havkoncert til bunker med Gregers Kirkegaard (guitar, keyboard & komposition), Andreas Bennetzen (bas & loops), Sarah Schramm (trompet)
· Kl. 19 "˜A Walk in the Dark', drama baseret på Spoon River antologien iscenesat til bunker af Lars Ditlev Johansen, som spiller med Kaare Bjørn Vad og Birthe Rosenfeldt fra Åsen teater.
· Under hele festivalen kan man opleve "˜Chilled Spirit' - Udstilling af malerier i en bunker af Andrew Zealey (DK/ UK), samt en animalsk overraskelse præsenteret i samarbejde med Jammerbugt Kommune. Vi sælger økologisk fadøl til 25 kr. og Jolly Cola til en tier. Kontant. Festivalen fortsætter med musikalsk chill efter dramaet, hvis vejret er til det.

Samarbejdet mellem Platform 4 og BunkerLove opstod helt naturligt, da både Gregers Kirkegaard og en del andre af de kunstnere som er involverede i sommerens tre BunkerLove-festivaller i forvejen har eller har haft samarbejde med Platform 4 i forbindelse med både musik og eksperimenterende multimediekunst og interaktiv kunst.

Resultatet af samarbejdet kan udover i Karolinelund d. 13. juli og til Chilled BunkerLove d. 14. juli, opleves i Furreby ved Løkken til Folkets BunkerLove d. 21 juli. Der bidrager Platform 4 til eksekvering af Festivalen, og bidrog også til Årvågen BunkerLove, der i søndags åbnede festivalrækken med en smuk og højtidelig udrensningsceremoni via en blomsterklædt bunker og 111 Buddhaer der stadig kan opleves i Hirtshals.

Platform 4 lægger også park til åben BunkerLove-efterfest for frivillige og kunstnere og andre med hang til bunkerkunst fredag d. 16 august.

Læs mere om arrangementet hos Platform4 i Karolinelund i Aalborg d. 13 juli:
www.platform4.dk/event/gregers-kirkegaard-in-a-silent-wave

Mere om CHILLED BunkerLove i Grønhøj på søndag d. 14 juli:
www.bunkerlove.dk/groenhoej2013

Fotos af Chris Brock Photography for BunkerLove

Om Platform 4
Platform 4 er et non-profit brugerdrevet sted der eksperimenterer med teknologi i kombination med forskellige kunstneriske genrer, som musik, teater, billedkunst, design, hacking, arkitektur og meget mere. Platform 4 har fokus på at skabe optimale rammer for at brugerne kan have gode oplevelser med at eksperimentere, skabe og udvikle nye kundskaber.Platform 4 har altid plads til een til uanset projekters størrelse og kompleksitet. Transparens og åbenhed er rettesnoren for organisationen. I de seneste år har Platform 4 øget fokus på koncept-læring og faciliterer et hav af workshops i alt fra træarbejde for begyndere til avanceret robotteknologi.
www.platform4.dk

Om BunkerLove
BunkerLove er en forening og årligt tilbagevendende festival, der har som mission at transformere bunkerne i Atlantvolden fra Norge til Frankrig til kunstværker. BunkerLove 2013 er støttet af Region Nordjylland og det officielle 'Kulturpunkt 2013' for regionen. Projektet er bl.a. støttet pga. sin innovative tilgang til bunkernes funktion. På 3 søndage i juli måned bydes på forskelligtartede kunstneriske transformationer af bunkers langs den nordjyske vestkyst - startede i Hirtshals til Årvågen BunkerLove festival og fortsætter til Grønhøj d. 14 juli til Chilled BunkerLove festival og Furreby ved Løkken d. 21 juli til Folkets BunkerLove festival.
www. Bunkerlove.dk/festival


Relevant information

http://bunkerlove.dk/festival


Billeder


Pressekontakt


Firma

BunkerLove Association
Harald Fischers vej 33
9480 Løkken, Danmark

  +45 28 18 57 30
  +45 28 78 65 43

http://www.bunkerlove.com

Modtag nyheder fra BunkerLove på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire