Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/02-12   -   Pressemeddelelse

Chefrådgiver Mikkel Bechshøft runder et skarpt hjørne den 12. februar

Selv om chefrådgiver Mikkel Bechshøft kun fylder 30 år søndag den 12. februar, har han allerede været en central medarbejder i Bysted igennem de sidste fem år. Mikkel har stået i spidsen for at sætte oplevelseskommunikation på Bysteds agenda. Forretningsområdet er vokset støt igennem de sidste par år og er i dag en hjørnesten hos design og kommunikationsbureauet.

En af Mikkels helt store opgaver er projekt Københavns Befæstning. Bysted vandt i 2008 en firårige kontrakt på 25 mio. kr., og Mikkel har været ansvarlig for alt lige fra åbningen af søfortet Trekroner til lanceringen af det anmelderroste mobilspil "Forsvundet i tiden".

Mikkel er en efterspurgt oplægs- og foredragsholder og underviser også på CBS i digital- og strategisk kommunikation.

Mikkel er uddannet fra CBS som cand.merc.(kom.)'er i 2007 med speciale i eventorganisationer. Han har desuden en bachelorgrad fra Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Mikkel er gift med Michaela Horn Simonsen. De er begge ivrige globetrottere og bruger bl.a. fritiden til at planlægge den næste udlandsrejse og kokkerere sammen med madklubben. Mikkel bruger desuden umanerlig meget tid på at tjekke alle de nye teknologiske muligheder ud, så han hele tiden er på forkant og kan tilbyde kunderne nye og bedre løsninger.

Kontakt
Mikkel Bechshøft
Mobil: 2067 6502
E-mail: mib@bysted.dk


Relevant information

http://www.bysted.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Bysted A/S
Rentemestervej 2 B
2400 København NV, Danmark

  +45 39 16 27 00

http://www.bysted.dk

Modtag nyheder fra Bysted A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire