Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/04-13   -   Pressemeddelelse

Ny specialist i kampagner

Kommunikationsrådgiver Mads Vibe Jacobsen er dagsdato udnævnt som ny specialist for kampagner hos det strategiske design- og kommunikationsbureau Bysted A/S.

Mads skal fremover stå i spidsen for kampagneområdet og være med til at styrke Bysteds profil inden for kampagner. Det handler bl.a. om et fokus på involverede kampagner:

"Kampagner, der virker, er kampagner, der skaber engagement. Den gammeldags tilgang til kampagnen som et kraftigt skub og et kortvarigt plask i vandet, er under markant forandring. I dag skal vi tænke i engagement, involvering og inddragelse for at sikre effekt," siger Mads Vibe Jacobsen, specialist i kampagner.

Kort om Mads
Mads har siden sin start hos Bysted været involveret i arbejdet med kampagner. Konkret har Mads bl.a. løst opgaver for Forbrugerrådet, FDB, Københavns Befæstning og Erhvervsstyrelsen.

Inden Mads kom til Bysted, har han været forbi det private erhvervsliv, en offentlig styrelse og beskæftiget sig med frivilligt arbejde. Hans frivillige arbejde har blandt andet været som festivalarrangør og aktiv i Dansk Kommunikationsforening. Mads har studeret Kommunikation & Virksomhedsstudier på RUC, og har taget en del af sin kandidatuddannelse ved London Metropolitan University.

Kort om kampagner i Bysted
Bysted har bl.a. løst kampagner for Erhvervsstyrelsen, Forbrugerrådet og Københavns Befæstning. Senest har Bysted udviklet voksenlærling-kampagnen "Bliv klædt på. Bliv voksenlærling" for Beskæftigelsesregionerne.

Kontakt
Mads Vibe Jacobsen, specialist i kampagner: +45 39 16 28 54.
Ulla Hovgaard Ramlau, underdirektør: +45 40 45 33 69.


Relevant information

http://www.bysted.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Bysted A/S
Rentemestervej 2 B
2400 København NV, Danmark

  +45 39 16 27 00

http://www.bysted.dk

Modtag nyheder fra Bysted A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire