Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/02-12   -   Pressemeddelelse

Canon PIXMA klar til skyen

Med PIXMA MG4150 har Canon lanceret en kompakt all-in-one printer, der er optimeret til alle de nye muligheder, der er i print fra internettet og print fra skyen, altså cloud-baserede tjenester. PIXMA MG4150 henvender sig til både familien eller den studerende, der har brug for en prisvenlig og effektiv printer. Den fremtræder i et elegant design samtidig med, at der er adgang til alle de funktioner, den moderne forbruger forventer i form af print direkte fra smartphones og tablets.

PIXMA MG4150 leveres med integreret Wi-Fi, hvilket i princippet gør placeringen uafhængig af computeren. Med Canons Easy Photo-Print App er det desuden enkelt og hurtigt trådløst at printe fra eller scanne til såvel iOS som Android enheder.
Der er endvidere direkte adgang til cloud-baserede tjenester, hvilket gør det muligt for brugeren f.eks. at printe sine favoritbilleder direkte fra online albums såsom Canon iMAGE GATEWAY eller Picasa. Det sker via PIXMA Cloud Link og funktionen Online Album Photo Print.

Forbedret blækøkonomi
Med Canons avancerede FINE printteknologi, en opløsning på 4800 dpi samt en blækdråbestørrelse på blot 2 picoliter er printeren velegnet til print af såvel farvestrålende fotos som dokumenter med knivskarp tekst og grafik. Et 10 x 15 cm. foto kan printes i fotolaboratoriekvalitet på blot 44 sekunder, og et farvedokument kan printes ISO normen med en hastighed på 5,7 sider i minuttet(ESAT), mens hastigheden for et sort/hvidt dokument er 9,9 sider i minuttet.

For dem, der printer flittigt er det en god ting at vide, at PIXMA MG4150 rummer blæktanke i XL- størrelse, hvilket i forhold til standardtanke giver en blækøkonomi, der er forbedret med helt op til 50 procent og blandt de bedste på markedet. Printeren leveres desuden med en 6 cm LCD skærm, der gør det enkelt at navigere gennem menuerne og dermed få det fulde udbytte af alle funktionerne. Endvidere medfølger et udvalg af printklare skabeloner, inklusive kalendere, kuverter, brevpapir etc., som alle er tilgængelige via funktionen Web Template Print.

Ud af kontoret - ind i stuen
PIXMA MG4150 fremstår i et kompakt og elegant design, og det sortlakerede look gør den velegnet til en placering fremme i stedet for at blive gemt af vejen. Da blækpatronerne kan udskiftes direkte fra fronten uden at skulle løfte låget, kan printeren eksempelvis stå på en hylde i et reolsystem. Via den specielle ECO indstilling får brugeren et overblik over den CO2 besparelse, det er muligt at opnå ved at benytte Auto Duplex funktionen. Ligeledes sørger Auto Power Off for, at printeren efter en periode går fra standby til at være slukket helt. Med funktionen Quick Start er PIXMA MG4150 imidlertid lynhurtigt klar til brug igen.

Den medfølgende software Easy-WebPrint EX printer websider helt efter brugerens ønsker, hvilket betyder, det er muligt at reducere såvel papir- som blækforbrug, idet flere websider kan printes på ét ark papir. Softwaren Easy-PhotoPrint EX giver endvidere mulighed for at benytte en række forskellige filtre såsom Blur Background, Fish-eye og Soft Focus samt en række kalender- og albumskabeloner til at imponere venner eller familie.

En guldgrube af kreativitet
Frames fra HD videoklip, optaget med Canons HDSLR eller kompaktkameraer, kan printes via den medfølgende software, og det er ligeledes muligt printe flere frames i serie som en slags tegneseriestribe. Endvidere skal nævnes Auto Photo Fix II, der med funktionerne Face Detection og Scene Analysis sikrer perfekte print hver eneste gang.

Sammen med Canons blækteknologi giver PIXMA MG4150 adgang til CREATIVE PARK og CREATIVE PARK PREMIUM, der er en fantastisk online guldgrube for den kreative i form af frit tilgængelige postkort, kalendere, grafik og ikke mindst fotografier leveret af professionelle kunstnere og fotografer.

Nøglefunktioner i PIXMA MG4150 er:
- All-in-One: print, kopi, scan og Wi-Fi
- Kompakt FastFront design
- Op til 4800 dpi, 2 picoliter blækdråbestørrelse.
- ISO ESAT hastighed: 9,9 sort/hvid sider og 5,7 farvesider i minuttet
- 10 x 15 cm. foto printes på 44 sekunder.
- Auto Duplex Print
- PIXMA Cloud Link
- Full HD Movie Print
- CREATIVE PARK PREMIUM

PIXMA MG4150 er klar til levering i løbet af marts 2012. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til produktchef Morten Nørremølle på e-mail mon(at)canon.dk

Relevant information

http://www.canon.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Canon Danmark A/S
Knud Højgaards Vej 1
2860 Søborg, Danmark

  44 88 23 05
  20 11 21 23

http://www.canon.dk

Modtag nyheder fra Canon Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire