Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/04-12   -   Pressemeddelelse

Careitec A/S styrker forretningsgrundlaget via opkøb og styrket organisation

Som et resultat af en ekspansiv vækststrategi, bl.a. senest som IT ansvarlig for afvikling af Danmarks EU formandskab 2012, har Careitec A/S med hovedsæde i Horsens og afdelinger i Ålborg og København, med virkning fra 1. maj 2012 overtaget JyskPC A/S i Horsens. Tidligere medejer og direktør i JyskPC, Torben Vinkler Nielsen fortsætter i Careitec i en rolle som kommerciel og teknisk ansvarlig for integrationen af de ca. 100 kunder som fremover vil blive serviceret af Careitec.

'Vi ser dette tiltag som et naturlig skridt i forhold til selskabets fortsatte udvikling i takt med den organiske vækst, og man kan sagtens forestille sig lignende overtagelser andre steder i landet', udtaler Robert B. Riedel, formand for bestyrelsen.

For at sikre og styrke leverance platformen i virksomheden, har Careitec samtidig foretaget en organisatorisk ændring. Tidligere Adm. Direktør Henrik Bech vil forblive i direktionen, og vil fremover fungere som COO, hvor han med sin mangeårige erfaring indenfor IT drift skal sikre, at Careitec også i fremtiden kan leve op til kundernes og selskabets egne krav til professionel IT service.

Kjeld Ostenfeldt Mathiesen tiltræder 1. maj som Adm. Direktør i selskabet. Kjeld har en bred merkantil erfaring fra salg, ledelse og udvikling i danske og udenlandske virksomheder, herunder fra IT og konsulent branchen. Han bliver, udover at fungere som CEO også ansvarlig for salgsaktiviteterne i Careitec A/S.

Careitec A/S er den foretrukne IT-servicepartner for mere end 400 af landets førende virksomheder.

Relevant information

http://www.careitec.dk


Pressekontakt


Firma

Careitec A/S
Langballe 2
8700 Horsens, Danmark

  70101112
  23265064

http://www.careitec.dk

Modtag nyheder fra Careitec A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire